banner113

Kızıltepe Engelliler Gücü Engel tanımıyor

Kızıltepe engelliler gücü, Düziçi engelliler basket takımını yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Kızıltepe Engelliler Gücü Engel tanımıyor
Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden, Kızıltepe Engeliler Gücü Spor tekerlikli sandalye basketbol takımı haftayı galibiyetle kapattı.

Kızıltepe Engeliler Gücü Spor tekerlikli sandalye basketbol takımı kendi sahasında karşılaştığı Düziçi tekerlikli basketbol takımını yenerek üst üste üçüncü galibiyetini kazanarak moral buldu.

Kızıltepe kapalı Spor salonunda oynanan Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol 2.Ligi müsabakasında, Kızıltepe Engelliler Gücü ile Osmaniye Düziçi engelliler takımları karşı karşıya geldi. Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erkaya Yırık’ın da ailesiyle beraber izlediği maçı ev sahibi ekip zorda olsa 53-51 kazanmasını bildi.

Müsabakadan sonra Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN şu açıklamalarda bulundu; "Çok zevkli centilmence ve dostça bir mücadele oldu.
Müsabakayı İzleyenler arasında Kızıltepe kaymakamımız Sayın Erkaya YIRIK,Saygıdeğer Eşi Ayşe YIRIK Hanımefendi ve çocukları’da hazır bulundular.Onlara  Teşekkür ediyor galibiyeti kendilerine armağan ediyoruz.Osmaniye Düziçi Engelliler yöneticilerine ve takımına,Müsabakanın başından sonuna kadar izleyen,tezahüratlarıyla takımımıza destek veren 1.Ligde mücadele eden Margenç Hentbol takımına, taraftarlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.Müsabakaya çok kötü başlayan ve 3 periyodu yenik kapatan ev sahibi ekibi müsabakanın bitmesine son 12 saniye kala berabere devam ederken iyi bir baskı uygulayarak öne geçmiş müsabakayı 53-51 kazanmıştır.

Müsabakadan sonra rakip Osmaniye düziçi takım ve yöneticileri için Kızıltepe Belediye Başkanlığı ve Spor Yönetim Kurulunun Kızıltepe Belediyesinde düzenlemiş olduğu yemeğe geçilip dostlukların baki olduğu fikri ile başarı dilek ve temennileri ile misafirlerimiz yolculandı.Kendilerinede teşekkür ediyoruz.

Buradan tüm duyarlı iş adamlarımıza sesleniyorum.Engelli Basketbol takımımıza sahip çıkmalarını ve sponsor olmalarını bekliyorum.Sponsorlarımız Olursa çıtamız daha yüksek olur ve Mardin ilimizi daha iyi bir düzeyde temsil edeceğiz "dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2013, 21:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSA ÇETİNTAŞ
MUSA ÇETİNTAŞ - 11 yıl Önce

gerçekten çok heyecanlı..andrenalin...tezahüratlar...coşku hat safhadaydı..bir sonraki maça tüm kızıltepeli duyarlı insanları bekliyoruz takımımızı canu gönülden kutluyoruz..

SIRADAKİ HABER