banner113

Kızıltepe Barış Spor, Zorlu Muş Ovası spor Deplasmanından 1 Puan Çıkardı

Kızıltepe Barış Spor, deplasman da karşılaştığı Muş temsilcisi Muş Ovası spor Basra Spor İle berabere kalarak bir puan aldı.Muş Ovası spor 3-3 Kızıltepe Barış Spor

Kızıltepe Barış Spor, Zorlu Muş Ovası spor Deplasmanından 1 Puan Çıkardı
 Türkiye (bölgesel amatör liginde (BAL) mücadele eden ve sezonun ikinci yarısında Teknik Direktör  ve as oyuncularını kaybederek 13 oyuncusuylan gittiği Muş Ovası spor maçından 3-3 berabere kalarak 1 puan çıkardı.

 

Kızıltepe Barışspor futbol takımı sezon öncesi zor dönmeler geçiriyor.Kötü moral ve motivasyonlan maça çıkan  Kızıltepe Barış Spor rakibi karşısında 3 kere geri düşmesine rağmen özverili oyunuylan 1 puanı kaptı.

 

 Muş Ovası spor deplasmanına  13 oyuncusu ile giden Kızıltepe Barış Spor maça şu 11 ile başladı., Sıraç, İlhan, Faysal, Serkan, Şeyhmus, Ömer Işık, Erdal, Mazlum, Enes ve Hasan

 Takımın  3 kaleciside takımı terk ederken maça geçen seneki kalecisi olan Siraç ilerleyen yaşına rağmen takıma tam destek vererek onları yalnız bırakmadı.Maçın golerini  Erdal (2) Selahattin (1) den geldi.

 

Çok soğuk şartlarda oynanan maçta Kızıltepe Barış Spor takımının uzun kollu formasının olmamasından dolayı kısa kollu formalarla çıkması dikkatlerden kaçmadı.

 

www.mardintime.com olarak aslanlar gibi mücadele eden tüm kardeşlerimizi bu gayretlerinden dolayı tebrik eder ,sürekli yanlarında olup destekleyeceğimizi taahüt ederiz.

 

 

 

Kızıltepe Barış spor haftaya Kızıltepe ilçe stadında Hakkari Zap Spor’u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2013, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER