banner113

Mardin-Suriye Platformu

Yaşanan olaylardan etkilenen kardeş Suriye halkına zor günlerinde destek olmak ve yapılacak ayni yardımlarla mağdur halka yardım elini uzatmak üzere gönüllülerden oluşan Suriye Mardin Yardımlaşma Platformu çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Mardin-Suriye Platformu

Mardin-Suriye Platformu Başkanı Mehmet Timurağaoğlu, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle bir çok insanın ağır şartlarda yaşadığını ve kış nedeniyle şartların daha da ağırlaşacağını belirterek Mardinlileri yardım yapmaya çağırdı.

Yardımlaşma Platformu adına başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımların Suriye'de yaşayan insanların ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağını anlatan Timurağaoğlu, "Savaş, açlık, soğuk ve pek çok sorunla boğuşan Suriye halkı için Mardin'den yaklaşık 500 bin TL değerinde malzemenin yer aldığı 4 yardım TIR'ımız yola çıktı. Kampanya kapsamında Suriyeli mültecilere ulaştırmak üzere 32 ton kuru gıda, 700 adet battaniye, kuru gıda ve muhtelif giyim malzemesini bugün Mardin'den yola çıkardık. Bu olumsuz şartlar devam etiği sürece Mardin STK platformu olarak yardımlarımız aralıksız olacak. Mardin halkının da desteğiyle her ay 3 TIR yardımı bölgeye ulaştırmayı düşünüyoruz."diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2013, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER