banner113

Kızıltepe Belediyesi futbol kulüplerine nakdi destekte bulundu

Kızıltepe Belediyesi’nden Kızıltepe Futbol Kulüplerine Nakdi DestekKızıltepe Belediyesi, ilçede aktif sportif yürüten futbol takımlarına nakdi yardımında bulunarak destek çıktı.

Kızıltepe Belediyesi futbol kulüplerine nakdi destekte bulundu

Kızıltepe Belediyesi olarak ilçe gençlerinin yanında olduklarını belirten İlçe Kaymakamı vr Belediye Başkan vekili Fatih Cıdıroğlu, gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Fatih Cıdıroğlu, Mardin 1. ve 2. Amatör liginde ilçeyi temsil eden 10 futbol takımı temsilcisi ile Belediye toplantı salonunda bir araya gelerek kendilerine maddi destekte bulundu.

Kızıltepe ilçesini temsil eden takımlara sahip çıkma adına destek çıkmaya çalıştıklarını belirten Kaymakam Cıdıroğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Kızıltepe Belediyesi olarak ilçe gençlerimizin yanında oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Dinamik bir genç nüfusa sahip olduğumuz için bu genç nüfusun gücünü ciddiye alıyoruz. Bu potansiyelin farkındayız ve gençlerimizin ilçemizde sosyal, kültürel vb. alanlarda çeşitli uğraş alanlarının oluşmasını da sağlamış oluyoruz.

2022-2023 yılı içerisinde ilçemiz adına spor faaliyeti gösteren ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunan futbol kulüplerine yönelik Kızıltepe Belediye Başkanlığı olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Belediye Başkanlığımızca futbol kulüplerine kulüp başına 20.000,00tl olacak şekilde 10 futbol kulübü için belediye meclisi yetkisiyle toplamda 200.000,00 tl nakdi destek yapılması yönünde karar alındı.
Alınan karar doğrultusunda ilçemizde aktif bir şekilde spor faaliyetinde bulunan Amatör 1. ve 2. Grupta faaliyet gösteren toplam 10 futbol takımına destek sağlamış olacağız. Buradaki en önemli amacımız Gençlerimizin terör örgütlerinin kucağına düşmemeleri, vatanına milletine faydalı olabilecek gençleri görmektir. Bu amaçla devletimizin bize vermiş olduğu imkanlar doğrultusunda hareket ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Cıdıroğlu, futbola vermiş oldukları bu desteğin özellikle 2022 FIFA turnuvasının yapıldığı Katar’daki dünya kupası organizasyonuna denk gelmesinin de kendileri için ayrıca memnuniyet verici bir durum olduğunu söyledi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER