banner113

Vali Demirtaş: “Birçok projeyi Mardinli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz”

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Vali Demirtaş: “Birçok projeyi Mardinli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz”

Valilik Nişli toplantı salonunda Mardin merkez ve ilçelerde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda temsilcileri ile bir araya gelen Vali Demirtaş, kent genelinde yapılan ve yapılması planlanan hizmet ve projeler ile alakalı görüş alışverişinde bulundu.

Göreve geldikleri günden itibaren Mardin’de hayata geçirilen hizmetleri vatandaşların talebi doğrultusunda olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, Yapılan yatırım ve hizmetlerimizi tüm ilçelerimize eşit şekilde pay ediyoruz dedi.

Vali Demirtaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Mardin’de göreve başladığımız günden bu yana ekip arkadaşlarım ile birlikte sayısız projeyi hayata geçirdik ve bu Kadim Kent’in vatandaşlarına hizmet etmeye devam ediyoruz. Yaptığımız tüm hizmetleri vatandaşlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla istişare ederek yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istek, talep ve ihtiyaçları doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. İlimizde son zamanlarda sağlık alanında devasa hizmetler hayata geçiyor. Tıp Fakültesi yapılacak olması ve Eğitim Araştırma Hastanemiz Mardinli vatandaşlarımıza ve bölge insanımıza hizmet veriyor. Şehir merkezinde ve kırsal alanlarda yapılan asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz asfalt plenti ile daha düşük maliyetle asfaltımızı üretiyoruz. Her ilçemizde yeşil alan, pazaryeri ve otogar çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın daha rahat ve modern hizmet alması için büyük çaba sarf ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri ile 600.000 insana hitap edecek Beyazsu isale hattını değiştiriyoruz. Yine kent genelinde çarşı restorasyonları, sokak sağlıklaştırma, cephe iyileştirilme ve çevre düzenleme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.  Her ilçemizde gençlik merkezi ve kadın merkezleri kurmaya çalışıyoruz. İlimiz genelinde yaklaşık 11 tekstil fabrikası kurarak işsizlik sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve öğrencilerimize yönelik yardımlarımız da devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde bulunan Zergan deresinin ıslah çalışmalarını yapıyoruz. Mardin’de büyük eksikliğini hissettiğimiz fuar ve kongre merkezi için çalışmalarımızı başlattık. Küçük çocuklarımızı trafik eğitim parkımızda eğitime alıp bilinçlendiriyoruz. Daha birçok projeyi Mardinli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER