banner113

Sinanoğlu''Hakkın Yolundan Şaşmayacağız Ve Doğruları Konuşmaya Devam Edeceğiz”

Sinanoğlu Medya Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ali Sinanoğlu Adalet ve Kalkınma Partisinden Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra ki süreçte kendisine sosyal medyada ve diğer alanlarda karşı yapılan saldırı ve ithamlara karşı kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Sinanoğlu''Hakkın Yolundan Şaşmayacağız Ve Doğruları Konuşmaya Devam Edeceğiz”


Sinanoğlu yaptığı açıklamasında “Arkadaşlar sayın Başbakanımızın aramızda kimin birileriyle ne sorunu varsa 30 mart akşamına kadar beklesin dediğinden dolayı kendisine hürmet ve sadakatimizden dolayı o tarihe kadar susma kararı almıştık .Fakat bizi zorla konuşmaya teşvik edenler olduğundan bu açıklamayı yapmak zorundayım. Söylemlerimizden rahatsız olan kamuoyuna hesap vermekten korkan içimizdeki laurens'ler önce mitin adamı devletin adamı dediler, cevap verdik vatan sevgisi imandandır. Devletimizi sevmeyip'te imansız mı olsaydık.Eğer vatanını sevmekle devletin adamı olunuyorsa,ben devletin adamıyım dedim. Sonrada Bdp'li dediler yoksa bu kadar kamuoyunun kürt vatandaşların sevgisini kazanamazdı.Cevap verdik hakkı hakkaniyeti konuştuk diye kamuoyu bağrına bastı. ''Hakkın Yolundan Şaşmayacağız ve doğruları konuşmaya devam edeceğiz''dedim. Sonra internet sayfalarımızı hacklediler, kendilerince uyarı verdiler. Cevap verdik güvendiğiniz makamlarında üstünde bir makam vardır ki dünyada vakti saati geldiğinde bunun hesabını soracak o makamda sayın Başbakanımızdır. Ahirette de tek güç ve saltanat sahibi Allah c.c dür.Yetmedi büyükşehir adaylığımıza sebep oldular,şimdide sayfamızdaki müstehcen paylaşımları virüs yoluyla yapıyorlar, buda onların çamur atarak kendi ahlaksızlıklarını örtmeye çalışmalarının ispatıdır. Gerçek yüzleri ortaya çıkmaya başlamıştır, kamuoyunun bilgisine sunulur”dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 18:32

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nizam
Nizam - 10 yıl Önce

ben okudum ama birşey anlamadım .. net konuşma yok ortada kıme dedıgı yok ortada bılmeyen ne bılsın o zaman kıme ne dedıyse ona açık açık söylesın .. ya da kendı kendıne reklam yapıyor bu ınsan

SIRADAKİ HABER