banner113

Milletvekili Akdağ; Milletimizin Duası ile Yola Çıktık

Mardin Ak Parti Milletvekili, Insan Haklarını Inceleme ve Çevre Komisyonu üyesi Abdurrahim Akdağ Seçim bölgesi olan Mardin ve ilçelerinde aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Akdağ; Milletimizin Duası ile Yola Çıktık
Akdağ yaptığı açıklamada; Bizler Milletimizin duası ile yola çıktık, yeryüzünün her köşesindeki mazlumların duası ile yola çıktık, Mardin'li  kardeşlerimizin duası ile yola çıktık. Bu duaların kabulu için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.

Mardin'de değişim ve dönüşüm Ak Parti iktidarı ile başladı.Bu bir bayrak yarışı dün başkaları, bugün biz ve yarın başkaları olacaktır.Hükümetimizin yatırımları, süreklilik arzeden ve ileriye dönük hedefleri olan yatırımlardır. Bu yatırımlar yaşam standardımızı yükseltmekte, beklentileri arttırmaktadır. Artan bu beklentileri karşılamak, Rabbimin izniyle bizlere nasip olacaktır.

2023 hedefimizde Mardin'imizin bir marka şehir olmasını sağlamaktır.Mardin'de değişim ve dönüşümün başladığını belirten Miletvekili Akdağ, güçlü irade güçlü ekonomi ve Ak Parti belediyeciliği ile bunu sağlayabiliriz.Bizim hedefimiz Büyükşehir olan Mardin'in her bir köşesini yaşanılabilir bir marka kent haline getirmektir.Her ilçemizin kendine özgü yapısı ve değişkenlikleri mevcuttur, bunlar üzerinden gelişimi ve değişimi yakalaya bilmemiz için Ak Belediyeciliği Mardin'imize kazandırmamız gerekiyor.

ÇÖZÜM SÜRECİ HİZMETLERİN EN HAYIRLISIDIR

Halkımızın içindeyiz, düğününden taziyesine, hastasından ihtiyaç sahibine kadar her daim kendileriyle birarada olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.Halka hizmet hakka hizmet desturuyla çalışmalarımıza son güne kadar devam edeceğiz.Kapısını çalamıyacağımız insanımız yok, Ak Parti'nin hizmetlerini her yerde anlatabiliyoruz.Çözüm süreci hizmetlerin en hayırlısıdır, vatandaşlarımız bunun farkında daha önce dediğim gibi akan kan kurban kanı olsun ve inşallah dağdaki çoçuklarımızda inecek, özellikle bölgemizdeki huzur ve barış ortamının devamı için var gücümüzle sürece sahip çıkmalıyız.

Günlerdir hemşerilerimizle beraberiz, insanımızın duası  bizlere güç veriyor.İlgilerinden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.Secim Kordinasyon merkezinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz  ve ilçelerimizde ev ev dolaşarak vatandaşlarımızla sohbet ediyor varsa sıkıntılarını çözmek için çaba gösteriyoruz.Milletimizin duası ile 30 Mart seçiminde yine kazanan ülkemiz  ve Ak Parti'miz olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 19:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER