banner113

Mehmet Vejdi Kahraman,,Mardin’e hizmet etmek için çıktık bu yola.

Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti'den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı açıkladığı günden buyana ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Mehmet Vejdi Kahraman,,Mardin’e hizmet etmek için çıktık bu yola.

Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman teşkilat gezilerine Midyat’ı ziyaret ederek başladı.

Gittiği her yerde hazırlamış olduğu projelerle halkın yoğun ilgisi ile karşılanan AK Parti Adayı Kahraman, kimse ile yarış içinde olmadığını ifade ederek, "Ben kimseye rakip olarak değil hizmet etmeye geldim.”dedi.

 

KİMSEYE RAKİP DEĞİLİM

Midyat’ta ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Kahraman, her ilçenin öne çıkacak değerleri olduğuna dikkat çekerek, “Midyat’ta turizm ve tarım var. Turizm açısından Midyat doğal film platosu haline getirilecek, tarım ve hayvancılık da güçlendirilecek. Sanayicilerle görüşülüp Midyat  ve bölgesinde istihdam edilecek alanlar oluşturulacak. Midyat’ı ulaşım açısından da Mardin’e ve diğer ulaşım noktalarına bağlamak için projelerimiz hazır. Mardin’in ismini dünyaya duyuracak işler yapacağız. Deneyim, birikim ve heyecanımız ile sizlerle kucaklaşmaya geldim. Ben kimseye rakip olarak gelmedim. Bu memlekette yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Elbette bir seçim olacak. Bizim aday adayı olmamız, kardeşlerimize rakip olduğumuzu göstermez. Biz Mardin’imize hizmet için yola çıktık" diye konuştu.

 

‘BİZ, BİRİZ, KARDEŞİZ’

AK Parti camiası olarak kendilerine düşen görevin, partimiz misyonuna yakışır olgunlukta davranarak, adaylarımız etrafında birleşmek, Mardin’de istediğimiz sonuçları almak için var gücümüzle çalışmaktır. Biz bu ülkeye sevdalı insanlar olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra ‘Biz, biriz, kardeşiz’ anlayışıyla hareket etmektir. Elele verip sahaya inerek kesinlikle bu seçimleri kazanmamız gerekiyor. Çünkü bunun başka alternatifi yok. Ben hayatım boyunca hep iddialı oldum. İnanmadığım ve başaramayacağım hiçbir işin içinde yer almadım. Bu teşkilatla birlikte çıtayı yükseltmeye geldim. Şimdi bize düşen tek vücut, tek yürek olup seçimleri kazanmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyorum"şeklinde konuştu.

 

MARDİN'İN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Gün içerisinde ilçeleri ziyaretinde teşkilatların yanında halkla da bir araya gelen Kahraman, bugün de il merkezindeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde kendisini tanıtarak projelerini anlatan Kahraman, görev verilmesi halinde Mardin’i dünya kenti yapmaya kararlı olduğunu söyledi. Hazırladığı projelerini hayata geçirmesiyle Mardin’in adeta kabuk değiştireceğini dile getiren Kahraman, “Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduk. Görev verildiği takdirde Mardin için hayati önem taşıyan projelerimizin hepsi hazır. Nasip olur da bunları hayata geçirirsek Mardin'in çehresi değişecek" dedi.

Oldukça samimi bir ortamda devam eden ziyarette esnafın taleplerini de tek tek not alan Kahraman, bütün aday adaylarına başarı dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER