banner113

AK Parti, Mardin'de, bugün temayül yoklaması yapıldı

AK Parti, Mardin başta olmak üzere yeni büyükşehir olan 13 ilde 9 Kasım Cumartesi günü belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti, Mardin'de, bugün temayül yoklaması yapıldı
Yeni büyükşehir statüsü kazanan Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Hatay, Manisa, Balıkesir, Van, Muğla, Aydın, Malatya, Denizli, Tekirdağ, Mardin, Trabzon ve Ordu illerinde yarın temayül yoklaması yaptı.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nın, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları aday adayları temayül yoklaması, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.
Mardin’deki 10 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için toplam 72 aday adayı müracaat ederken, bugün yaklaşık 1.517 teşkilat üyesi, belediye başkanlığı için kimin aday olmasını istiyorsa sandık başına giderek oyunu kullandı.

Temayül yoklamasnda gözlemci olarak katılan , AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli başkanlığında, 5 kişilik komisyon üyesi görev yaptı.
Oy kullanma saat 10:00 da başlayıp 15:00 te bitti.
Temayül Yoklaması Sonuçlarını Başbakan Erdoğan Ve Üst Kurul Görecek

Bu şehirlerde kurulan ve daha sonra parti genel merkezine getirilen sandıklar, 11 Kasım'daki Temayül Üst Kurulu öncesinde açılacak ve oylar sayılacak. Temayül sonuçları kamuoyu ve teşkilatla paylaşılmayacak, sadecce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanması planlanan Temayül Üst Kurulu'nda değerlendirilecek. Temayül yoklaması sonuçları kesinlikle Adaylık için tek belirleyici olmayacak Son Kararı Parti Yönetimi alacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2013, 21:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman çiftçi
osman çiftçi - 10 yıl Önce

adayların profiline ve vaatlerine baktığımızda adamlar nerdeyse mardine deniz getireceğiz havasındadırlar.yarın seçilip bu vaatlerini gerçekleştiremezlerse utanmıyacaklarmı

SIRADAKİ HABER