banner113

HÜDA PAR Mardin Adaylarını Açıkladı

ür Dava Partisi Mardin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ve parti kurmaylarının`da katıldığı programla açıklandı.

HÜDA PAR Mardin Adaylarını Açıkladı
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR,) Mardin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için düzenlenen programa Genel Başkanı Av. Zekeriya Yapıcıoğlu ve parti kurmayları katıldı. 

Halkın yoğun katılımıyla başlayan program, Kur`anı Kerim tilavetiyle başladı, daha sonra selamlama konuşmasını İl Başkanı Şehmus Akman yaptı, Akman "Bizler belediyelerin hizmet yeri olduğunu, partizanlık yeri olmadığını, hizmet alma noktasında oy veren vermeyen, seven sevmeyen ayrımının olamayacağına inanıyor, herkesi bu konuda eşit görüyoruz, biz ırk, dil, din fikir ve düşünce farkı gözetmeden herkese hizmet etmeye talibiz. Bunun için herkesi HÜDA PAR`a oy vermeye davet ediyoruz dedi. 

Program Hür Dava Partisinin kuruluşundan bu yana geçen bir yıllık çalışmaları, programa katılan partililere sinevizyon şeklinde gösterildi. 

Daha sonra kürsiye davet edilen HÜDA PAR Genel başkan Zekeriya yapıcıoğlu bir konuşma yaptı, yapıcıoğlu Hür Dava Partisinin 17 Aralık 2012`de kuruluşundan günümüze kadar hızlı şekilde teşkilatlanmamızı tamamladık ve 30 Mart 2014 yerel seçimlere kendi adaylarımızla gireceğimizi belirtmiştik diye konuştu. Yapıcıoğlu konuşmasının devamında, Belediye başkan adaylarını teker, teker tanıtarak açıkladı. 

Adayların İsim ve Soy isimleri şöyle. 

Yeşilli İlçesi, Belediye Başkan adayı: Metin Tekin. 

Savur İlçesi, Belediye Başkan adayı: Kemal Kaya 

Ömerli ilçesi, Belediye Başkan adayı: Şehmus Demir 

Nusaybin İlçesi, Belediye başkan adayı: Seyfettin Ağırman 

Mazıdağ İlçesi, Belediye başkan adayı: Aziz Tuna 

Derik İlçesi, Belediye Başkan Adayı: Abduvahap Koyuncu 

Dargeçit İlçesi, Belediye Başkan Adayı: Abdurrahman Seyhan 

Merkez Artuklu ilçesi, Belediye Başkan Adayı: Av.Yahya Turan

Kızıltepe İlçesi, Belediye Başkan Adayı: Şerif Budak 

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Mahmut Kılıç 

Yapıcıoğlu, konuşmasına partililerden çalışmaları için, söz vermelerini isteyerek son verdi. 

Program Adayların toplu fotoğraf çekiminden sonra, İlahi sanatçıları Selami, Bilal ve Mahfuz`un Türkçe, Kürdçe ve Arapça seslendiği bir birinde güzel ilahilerle devam etti. Program Mardin Büyükşher belediye başkan Adayı Mahmut Kılıç`ın Yaptığı kürtçe teşekkür konuşmasından sonra son buldu.

www.dogruhaber.com

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 21:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER