banner113

Finlandiya SDP Mardin Milletvekili Akdağ'ı Ziyaret Etti

Finlandiya Sosyal Demokrat Partisi Turku Bölgesi Kadın Kolları Başkanı Nelli Baran Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

Finlandiya SDP Mardin Milletvekili Akdağ'ı Ziyaret Etti

                 Baran Türkiye'de Ak Partinin politikalarını, demokratikleşme paketi, insan hakları, düşünce ve ifade özgürlüğü ile ilgili röportaj gerçekleştirdi.Yaptıkları röportajın Finlandiya'da yayınladıkları dergide yer alacağını belirtten Baran, Türkiye'yi yakından izlediğini ve üretilen politikaları, Insan hayatına neler kattığını ve politikalar geliştirmek istediğini söyledi.TBMM'de olmaktan memnuniyet duyuyorum, dedi.

                 Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ise; Türkiye'nin ve Ak Partinin politikalarını, gerçekleştirdiği reformları incelemelerinden ötürü memnuniyet duyduğunu partimizin politika ve reformlarını anlatmak bir Ak Parti Milletvekili olarak göğsümüzü gere gere Konuşabiliyoruz. Ak Patinin gerçekleştirdiği reformları dünyaya duyurmak bizim görevimiz.

                 İnkar, red, asilimasyonun Ak Parti tarafından kaldırıldığını, ifade ve düşünce özgürlüğünün bizim dönemimizde serbestlik kazanması, insan hakları noktasında ise TBMM çatısı altında görevimizi icra ediyoruz, gelen talepler üzerine incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz.Ayrıca Ak Parti iktidara gelir gelmez ilk Olarak Güneydoğuda olağanüstü hali kaldırmıştır.Bu konular çerçevesinde yapılan röportaj metnini ileriki günlerde basın mensubları ile paylaşacağım.

    Finlandiya Sosyal Demokrat Partisi Turku Bölgesi Kadın Kolları Başkanı  Nelli Baran'ın bizleri ziyaret etmelerinden ötürü kendilerine teşekkür eder, iki ülke arasında güzel dostluklara köprü olmasını temenni ediyorum, dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 22:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER