banner113

MÜSİAD 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI

Müsiad Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını Kutladı.

MÜSİAD 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI

Gazetecilik; sadece haber yapıp kamuoyunu haberdar etmek değildir. Gazeteci  yaptığı habere emeğini ,  alın terini, vicdanını,  duygularını katan ender bir kişiliktir. Her türlü zorluğu ,sıkıntıyı bertaraf ederek, her türlü tehlike ve saldırıya göğüs gererek görevini yapar gazeteci.

10 Ocak 1961 tarihinde birkaç gazetecinin hak ve emek mücadelesinde doğan bu bayram gazeteciliğin kutsal ve saygıdeğer bir meslek olduğunu tekrar teyit etmektedir.

Günümüz dünyasında  her yıl onlarca gazetecinin haber peşinde koşarken hayatını kaybettiğini , yaralandığını  esir alındığını modern çağın en büyük handikabı olarak görüyoruz. Yetersiz imkan ve özlük haklarıyla çalışan gazeteci meslek grubu ne acıdır ki bu tür insanlık dışı saldırılara da maruz kalmaktadır.

Bugün ülkemizde , yolsuzluk kisvesi altında hükümetleri dizayn etme yada sandık ve millet idaresi dışında görevden  alma heveslisi siyaset mühendisleri Türkiye’nin  pozitif gelişmesine sekte vurmaya çalışmaktadırlar. Halkın iradesi dışında yapılacak hiçbir siyasi mühendisliğin başarıya ulaşma şansı olamaz.

Onuru , emeği ve yüreği ile görevini yapmaya çalışan gazetecilere çalışma alanlarında başarılar dilerken 10 Ocak çalışan gazeteciler bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 23:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER