banner113

Dündar Ak Parti İl Başkanlığı Görevini Bıraktı

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar parti başkanlığı görevinden ayrıldığını düzenlediği basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Dündar Ak Parti İl Başkanlığı Görevini Bıraktı

Ak parti il merkezinde düzenlenen basın açıklamasına Ak parti ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile partinin il yönetimi de katıldı.

Basın açıklamasından önce basın mensupları ve partililerle bir süre sohbet ettikten sonra düzenlenen basın toplantısında görevi bırakmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dündar, Göreve başladığı 1 Eylül 2015 tarihinden bugüne kadar AK Parti çatısı altında ülkesine ve milletine hizmet etme yolunda bayrak yarışı misyonu ve bu görevin emanet olduğu bilinci ile çalıştığını Bundan sonrada partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini ve partinin emrinde olacağını söyledi.

İl başkanlığı görevinden ayrılan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar parti binasında düzenlediği basın toplantısında şu görüşlere yer verdi:

 

DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM KIYMETLİ MARDİN’LİLER….

" Göreve geldiğimiz 1 Eylül 2015 tarihinden bugüne AK Parti çatısı altında ülkeme ve milletime hizmet etme yolunda bayrak yarışı misyonu ve bu görevin emanet olduğu bilinci ile çalışmalarımızı yürüttük.

3 yıl boyunca taşımaktan büyük şeref ve onur duyduğumuz, İl Başkanlığı görevini Rabbimin ve milletimizin emaneti olarak görüp gücümüz yettiğince Hakkı ile yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Bu kutlu mücadelede Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekibin parçası olduğumuz için ve millete ümmete hizmet yolunda bize yorulmayı, çabalamayı, koşturmayı nasip eden Rabbime hamdolsun.

Görev yaptığımız süre içinde tarihi olaylara tanıklık ettiğimiz bu süreçte, başta FETÖ olmak üzere bütün kirli oluşumlara karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da kesintisiz devam edecektir. Mücadelemiz kuklalarla değil kuklacıyla oldu. 1993 yılında başlayan siyasi hayatımın başlangıcı olan bu kutlu Dava'da, hizmet etmeye devam ettim. 16 yıl önce bu milletin aziz evladı Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ihanet yapılanmalarına karşı mücadelesinde de kendisini yalnız bırakmadık.

Bölgemizde terör örgütünün başta bölgemiz insanı olmak üzere, ülkemize, milletimize büyük acılar yaşattığına hep birlikte şahit olduk. Çukur siyasetiyle halkımızın canına kast ettiği, mallarını, evlerini, barklarını başlarına yıktığı sürece rağmen aldığımız bütün tehditlere karşın gezilmedik köy, mahalle, sıkılmadık el, halkımızın acısını ve sevincini paylaşmak için gidilmedik taziye ve düğün bırakmadık.

Görevde bulunduğumuz süre boyunca Bölgemizin ve Mardinimizin ihtiyaç duyduğu sosyal ve ekonomik yatırım ve talepleri, hazırladığımız raporlarla hükümetimizin ilgili kademeleriyle paylaştık ve her platformda takipçisi olduk.

1 Eylül 2015 tarihinde, % 19 oy oranı ile devir aldığım partimin oy oranını kısa bir sürede sahadaki aktif çalışmalarımızla % 29'a yükselttik. İl başkanlığını herkese açık hale getirerek herkesi kucaklayan bir seçim stratejisi ile en son seçim olan halk oylamasında ise Türkiye'de en fazla oy oranını artıran ilk 10 il sıralamasına girerek oy oranımızı % 41'e çıkardık.

Liderimiz ve AK Partimiz ile birlikte daha nice yıllar bundan sonra da her daim kendini yenileyerek, dik durup eğilmeyerek, hep genç kalarak, Aziz Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu emaneti tarafıma layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, çalışmalarımızda destek olan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş’a, bölge koordinatörlerimiz Sayın Sadettin Aydın ve Metin Bulut'a, il koordinatörümüz Sayın Osman Ören'e, Milletvekillerimize, çalışmalarımızın her alanında destek olan her koşulda bizleri yalnız bırakmayan 22. Dönem Milletvekilimiz Sayın Süleyman Bölünmez'e, İl Valimiz ve büyükşehir belediye başkanımız Sayın Mustafa Yaman ve ekibine, önceki dönem milletvekillerimize, önceki dönem il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve teşkilatımızın fedakar yöneticilerine, siyasi çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli muhtarlarımıza, mahalle temsilcilerimize, halkımızın güvenliğin

sağlayan güvenlik güçlerimize, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerimize, kurum amirlerine, il başkanlığımızın parti çalışanlarına ve hassaten AK Parti Ailemizin 70 bin üyesi ile 3 yıl boyunca yalnız bırakmayan il yönetim kurulu üyelerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve en önemli teşekkürü üç yol boyunca bizleri bağrına basan, hoşgörünün ve kadirşinaslığın yegane temsilcisi, Mardinimizin güzide insanları, kıymetli hemşerilerimize yapmak istiyorum. Partimize ve 15 Temmuz günü darbe girişiminde vatanına sahip çıkarak bizleri her platformda zirveye çıkaran aziz Mardinlilere şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen ve çalışmalarımızın tanıtımında emek sarf eden Mardinimizin çok değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Görev yaptığımız süre boyunca desteğini esirgemeyen Aileme, dualarıyla her zaman yanımda olan anneme, hasseten de aile içindeki yokluğumu çocuklarıma hissettirmeyen değerli eşim Esra Hanım'a ve bu süreçte kendilerini ihmal ettiğim çocuklarıma teşekkür ediyorum.

Gelinen süreçte teşkilat başkanlığımızın yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte olduğum AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrılıyorum.

Bundan sonrada partimin bir neferi olarak, tevdi edilecek her türlü görevi şerefle yaparak, ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için aynı tempoyla ve azimle çalışmaya devam edeceğimi ve partimin emrinde olacağımı belirtmek isterim."Dedi.

 

Ak Parti il başkanlığı Görevinden ayrılan Dündar, basın açıklamasından sonra gazeteciler başta olmak üzere salonda bulunanlarla birebir tokalaşarak helallik istedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 23:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER