banner113

Kızıltepe Belediyesinden Öğrencilere Kitap Hediyesi

Kızıltepe Belediyesi okul öğrencilerine kitap dağıtarak sevindirdi.

Kızıltepe Belediyesinden Öğrencilere Kitap Hediyesi

Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın talimatıyla Körsü Köyü’nde öğrencilere içinde kitapların da yer aldığı çeşitli hediyeler dağıttı. Belediye, Körsü İlkokulu, ortaokulu ve ana sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtırken, 5. Sınıf öğrencilerine de İngilizce soru bankası hediye edildi.

Ayrıca Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Körsü ilkokulu ve ortaokulu kütüphanesine 100 temel eserin yer aldığı kitap seti hediye edildi.

Öğrencilerimize örnek teşkil etsin diye özellikle bu kitapları seçtik diyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “Çocuklarımız bu kitapları okuduğunda hem kitap okuma noktasında bir bilince sahip olacaklar hem de buradan çıkan öyküleri inşallah kendilerine örnek alarak bundan sonraki hayatlarında da kendi istemiş oldukları hayatları veya bu kahramanlarımızın mesleklerini seçerek kendilerine bir yol haritası çıkaracaklardır.” dedi.

Öğrenciler kendilerine çeşitli hediyeler ve kütüphaneleri için kitap gönderen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’a teşekkür mektubunu gönderdiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 23:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER