banner113

Başkan aday adayı Kazım Aksoy: ” UCUZ KONUT ÜRETİLECEK”

AK Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Kazım Aksoy İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan aday adayı Kazım Aksoy: ” UCUZ KONUT ÜRETİLECEK”


Mardin’de AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını ilan eden İnşaat mühendisi ve İşadamı Kazım Aksoy ilçe ziyaretlerini sürdürürken, parti ilçe teşkilatı, ilçe yöneticileri ve vatandaşlarla da büyükşehir belediye başkanlığından beklentilerini birinci ağızdan dinliyor. Sivil toplum Kuruluşundan geldiğini ifade eden Aksoy siyasete yabancı olmadığını, belirterek vatandaşların ucuz konut taleplerini Başkan seçilmesi halinde değerlendireceğini söyledi.

Mardin’de AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İşadamı ve İnşaat Mühendisi Kazım Aksoy Derik İlçesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Kazım Aksoy , Derik AK Parti ilçe Başkanı Ali Osman Tutal’ı yönetimi ziyaret ederek, hedef ve projelerini anlattı.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Tutal ve yönetimi Aksoy'u çok sıcak ve samimi bulduklarını, bireycilikten kurtulup birlikte yönetelim sloganı tüm toplumu kapsadığını söyledi. Ali Osman Tutal “Mardin’i hep beraber kalkındırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Biz Kazım Aksoy'u Genç olması ve aktif olması bizleri sevindirmektedir. Ayrıca inşaat Mühendisi olması bir önemli diğer konudur. Başkan aday adayımızdan seçilmesi halinde tarihi geçmişe dayalı Derik ilçesinin tarihi dönüşüm kapsamında tarihi mekanların restorasyonu için söz almak istiyoruz. Birde vatandaşlarımızın Büyükşehir ünvanı almasıyla birlikte belediye başkanı seçilmesi halinde ucuz konut talebimiz var'dedi

Derik İlçe ziyaretinin heyecan verici olduğunu ifade eden Kazım Aksoy “İlçe başkan ve teşkilatı bizi kalabalık bir ekiple karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hizmet etme şansı tanınırsa ilçeler arası hizmet farkını ortadan kaldıracağız. Beledye başkanı seçilmem durumunda tarihi Derik ilçesinde de tarihi dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için çaba göstereceğim. İlk defa Mardin'de ucuz konut üretimi yaptım. Başkan seçilmem durumunda  üretime başlayacağıma sözü veriyorum.Sosyal devlet şemsiye altına herkesi alan bir başbakanın partisinden aday olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Aksoy gezi ve ziyaretlerini sürdürmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER