banner113

Akdağ’dan Eski Hastaneyle İlgili Açıklama Yaptı

Ak Parti Mardin Milletvekili, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ve Çevre Komisyonu üyesi Abdurrahim AKDAĞ eski Kızıltepe Devlet Hastanesiyle ilgili açıklama yaptı.

Akdağ’dan Eski Hastaneyle İlgili Açıklama Yaptı
 Kızıltepe Diş Tedavi ve Protez Merkezi olarak kullanılması öngörülen eski Kızıltepe Devlet Hastanemiz ile ilgili basında bazı haberler çıkmıştır. Bu nedenle konu incelenmiş ve aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür.  

 

            07.11.2012 tarihinde ihalesi yapılmış, sözleşme imza son günü ise 06.12.2012 tarihinde yapılacaktır. Protez merkezi 30 üniteden oluşturulacaktır. Merkezin 11.03.2013 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.
 

           Sağlık Bakanlığının ilgi yazısında bakım onarım işi için 400.000 TL genel bütçeye ödenek gönderildiği, geri kalan ödeneğin ise ihale sonucuna göre gönderileceği bildirilmiştir. Buna göre ihale sonuçlandıktan sonra Bakanlıktan, ihale bedeline KDV eklenerek kalan ödenek talep edilmiş ve bununla ilgili yazı gönderilmiştir. Ayrıca mali yılsonu gelmesi nedeniyle sözleşme imza tarihi ile ilk hak ediş tarihinin 2013 yılına aktarılması için de Kızıltepe İlçe Mal Müdürlüğüne yazı yazılarak bilgi verilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2012, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER