banner113

Özgür Eğitim-Sen “Türk Telekom’u halkımıza şikayet ediyoruz“

Özgür Eğitim-Sen Kızıltepe Temsilciliği bazı okullarda internet bağlantılarının Telekom tarafından aylardır çözülmemesine tepki göstererek yazılı bir basın açıklamasında bulundu:

Özgür Eğitim-Sen “Türk Telekom’u halkımıza şikayet ediyoruz“

“Başta ilçe temsilcimizin ve ilçe sekreterimizin görev yaptığı Atatürk Anadolu Lisesi olmak üzere bazı okullarımızda 6-7 aydır telefon ve internet bağlantısının olmadığını Özgür Eğitim Sen olarak kamuoyu ile paylaşıyor ve bu sorunu çözmeyen Türk Telekom’u halkımıza şikayet ediyoruz. Halkımıza şikâyet ediyoruz çünkü okul yöneticilerimiz sorunu iletebilecekleri, şikâyet edebilecekleri her kişiye ve merciye iletmişlerdir. Ancak maalesef bu kişi ve merciler sorunun çözümü noktasında duyarsız kalarak okullarımızı iletişim çağında iletişimden yoksun bırakmışlardır.

 

Milyonlarca liralık reklâm filmlerinde Avrupa’yı bile fiber optik kablolarla donattıkları söyleyen Türk Telekom’un birkaç yüz metrelik kablo döşemesini yapamaması trajikomik bir durumdur.

 

Ayrıca kabloların çalınmasının da ilçemizde ciddi bir güvenlik sorunun olduğunun göstergesidir. Bu güvenlik sorunun da bir an önce çözülmesi için güvenlikle ilgili bütün paydaşların üzerlerine düşen görevi titizlikle yapmaları gerekmektedir.

 

Özgür Eğitim Sen, milyar dolarlık Fatih projesi ile yatırım yapılan okullarımızda 6-7 aydır telefon ve internet bağlantısının olmamasını eğitime yapılmış ihanet olarak görmektedir.

İşini hakkıyla yapmayan kişilerin veya kurumların sorumsuzluklarının cefasını eğitim çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize çektirilmesini Özgür Eğitim Sen olarak kabul etmiyor ve bu konun takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz.”

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER