banner113

Cumhuriyetin 100 yılında yüz yaşını aşan hastalar ziyaret edildi

Mardin Kızıltepe ilçesinde ‘Evde Sağlık Hizmeti’ alan 100 yaşını aşmış hastalar evlerinde ziyaret edilerek sağlık durumları hakkında bilgi alındı.

Cumhuriyetin 100 yılında yüz yaşını aşan hastalar ziyaret edildi


Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serdar Kalkan ve Hastane yönetimi, Cumhuriyetin 100 yılında evde sağlık hizmetleri biriminden sağlık hizmeti alan 100 yaşını aşmış hastalar evlerinde ziyaret edilerek sağlık durumları gözden geçirilerek sağlık durumları hakkında ilgili birim ekibinden bilgi aldılar.

Ziyaretler kapsamında Kızıltepe ilçesine bağlı merkez ve kırsal mahallelerde ikamet eden ve evde sağlık hizmetinden faydalanan hastalarını ziyaret eden Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serdar Kalkan,  sağlık durumları ile yakından ilgilenerek aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Ziyaret ile ilgili olarak Başhekim Kalkan, “Cumhuriyetin yüzüncü yılında atalarımızın emaneti yaşlı dedelerimizi nenelerimizi ziyaret ederek ellerini öptük ihtiyaçlarını sorduk, sağlık durumlarını kendi gözümüzle yerinde görmek istedik.” İfadelerini kullandı.

Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hasta ve hasta yakınları ise; bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini, moral bulduklarını, verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, Başhekim ve hastane yönetimi ile evde sağlık ekibine teşekkür ettiler.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serdar Kalkan, Hastane yönetimi ile birlikte evde hasta ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek tüm hastalara acil şifalar diledi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER