banner113

Zerdeşt Miroğlu, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu'nun oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun Mardin Midyat ilçesindeki cenaze törenine katıldı.

  Zerdeşt Miroğlu, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ankara’da vefat eden Zerdeşt Miroğlu'nun cenazesi bugün öğleden sonra Uçakla Mardin’ getirilerek karayolu ile Midyat ilçesine bağlı Gelinkaya köyüne getirildi.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun 25 yaşındaki oğlu Zerdeşt Miroğlu bu sabah 3,5 aydır tedavi gördüğü ve son bir haftadır yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü Ankara’da ki hastanede vefat etmesinin ardından Naaşı Mardin’e getirilerek Midyat ilçesi Gelinkaya Mahallesinde (köyü) Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

Başbakan Binali Yıldırım Mardin’de

Başbakan Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali/Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Milletvekilleri Mehdi Eker, Mehmet Muş ve beraberinde ki heyet ile beraber AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun 25 yaşında vefat eden oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun cenaze törenine katıldı.

Başbakan Yıldırım ve beraberinde ki heyet Mardin Havalimanın da Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman ve Hanımefendi Gülseren Yaman tarafından karşılandı. Burada il protokolünü selamlayan Başbakan Yıldırım, daha sonra Mardin Valiliğine geçti. Burada il protokolü tarafından karşılanan Yıldırım, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti.

 

Başbakan Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali/Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Milletvekilleri Mehdi Eker, Mehmet Muş ve beraberinde ki heyet ile AK Parti MKYK Üyesi, Zeynep Alkış, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlar ile aile fertlerinin katılımıyla Mardin'in Midyat ilçesinin Gelinkaya Mahallesi'ndeki Şehit Er Abdulgafur Aksan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

İkindi vakti İl Müftüsü İsmail Çiçek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Miroğlu'nun cenazesi Şeyh Elharfuş Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Duanın ardından cenaze töreni son bulurken Miroğlu ailesi defin töreninin ardından taziyeleri kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 23:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER