banner113

TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANI’NDAN MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ’A ZİYARET

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Güneydoğu Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ve muhtarlardan oluşan heyet eşliğinde AK Parti 7.Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANI’NDAN MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ’A ZİYARET
 Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ziyarete ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Öncelikle AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç’a hayırlı olsun temennilerimizi iletiyoruz. Bilindiği üzere ‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesinin startını daha önce vermiştik. Bu bağlamda muhtarlar arasında diyalog ve işbirliğinin güçlendirilmesi, bölgesel farklılıkların azaltılması, muhtarların bölgeler arası sosyokültürel diyalogların kurulması amacıyla 10 ilimizde oluşturduğumuz ve çeşitli illerden de bazı muhtarlarımızın katılım sağladığı toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu program dahilinde muhtarlar arası ilişkilerin çok daha olumlu düzeye geleceğini temenni ediyoruz”. 

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren İl Başkanı Faruk Kılıç, “Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz programlar dahilinde sık sık bir araya gelir talep ve fikirlerini konuşur çözülmesi gereken sorunları çeşitli yerlere ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Muhtarlık bizim açımızdan son derece önem arz eden bir makamdır. Çünkü mahallelerimizin en ufak sorununa bile kendileri vakıftır. Bu açıdan kendilerine her zaman kapımızın açık olduğunu, istedikleri her ana telefonlarımıza ulaşabileceklerini bir kez daha yineliyorum. Değerli muhtarlarımız kongre süreçleri dahil hemen hemen her konuda bizlere destek oldular, yardımcı oldular. Ben sizlerin ziyareti kapsamında kendilerine teşekkür ediyorum”. 



Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2021, 10:16

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER