TOGEM'den Lösemili ve Engelli Çocuklara Sinema ve Hamburger Keyfi

Mardin’de ki lösemi hastası ve engelli çocuklar Mardin Belediyesi’ne bağlı TOGEM’in organizasyonuyla bir araya geldi.

TOGEM'den Lösemili ve Engelli Çocuklara Sinema ve Hamburger Keyfi

TOGEM  Mardin’de ki 100’e yakın lösemili ve engelli çocuğa sinema keyfi yaşattı. İlk olarak sinema salonunda gösterimdeki Aslan  Kral filmini izleyen çocuklar, daha sonra hep birlikte hamburger  yemenin tadını çıkardı.Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu  çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak onlara eşlik etti.

 

Hasta çocuklara sürekli moral vermek gerektiğini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Bizim çocuklarımız bizlerin geleceğiz, hastalıklarından dolayı hem kendilerinin hem ailelerinin üzerinde çok ağır bir yük var.Bu yükü bir nebze de olsa hafifletmek değişik etkinliklerle bu çocuklarımıza moral vermek bizleri de mutlu ediyor.Ben onlarla çok güzel saatler geçirdim.Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor.”dedi.

 

Çocukların sinemada çok keyifli anlar yaşadıklarını belirten TOGEM onursal Başkanı, Mardin Belediye Başkanının eşi Fahriye Ayanoğlu; “Çocuklarımıza farklı etkinlikerle moral vererek onları mutlu etmeye çalışıyoruz.”dedi.

 

TOGEM’in organizasyonuna Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Belediye Başkanının eşli Fahriye Ayanoğlu ile TOGEM çalışanları katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER