banner113

TEGV Mardin Savur Öğrenim Birimi’nde yeni etkinlik dönemi şenlik ile başladı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Mardin Savur Öğrenim Birimi, 25.02.2014 tarihinde başlayan ilkbahar etkinlik dönemine çocukların renkli dakikalar yaşadığı bir şenlik ile merhaba dedi.

TEGV Mardin Savur Öğrenim Birimi’nde  yeni etkinlik dönemi şenlik ile başladı

Mardin Savur Sorumlusu Gülşen Kaya Tırpan. Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) Mardin’de bulunan Savur Öğrenim Birimi Abdülgani Aras Etkinlik Merkezi, 25 Şubat tarihinde düzenlediği bir şenlik ile yeni etkinlik dönemini açıldığını belirtti. Birime devam eden çocukların, gönüllülerin ve velilerin katıldığı şenliğe İstanbul’dan Merck Sharp Dohme (MSD) İlaç Firması Ltd. Şti. çalışanları da misafir oldu.

 

MSD çalışanlarından oluşan “MSD Gönüllüleri”ni temsilen Mardin’e giden 22 kişilik bir grup, TEGV çocuklarıyla birlikte ebru, mono baskı, yüz boyama gibi çeşitli etkinliklere katılarak, bol müzikli, oyunlu ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

 

TEGV’nin bu anlamlı projesi içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden MSD İletişim Direktörü Pınar Oruç Lembet, “MSD'de de sosyal sorumluluk anlayışımızın ayrılmaz ve çok önemli bir bileşeni olan çalışan gönüllülüğü kapsamında TEGV'nin çabalarına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Şenlik sonunda MSD Gönüllüleri, ofislerinde hazırlayıp satışını gerçekleştirdikleri taze portakal suyu’ndan elde ettikleri gelir ile aldıkları hediyeleri TEGV çocuklarına dağıttılar.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 22:54

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER