banner113

Mardin’de yeni yılın ilk bebeği Kızıltepe’de doğdu!

Mardin’de Yeni yılın ilk bebeği Kızıltepe Devlet Hastanesinde dünyaya geldi. İbrahim ve Havva Çalka çiftinin yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeklerine ‘Muhammed Hüseyin’ ismi verildi.

Mardin’de yeni yılın ilk bebeği Kızıltepe’de doğdu!

Mardin’de 2024 yılının ilk bebeği Kızıltepe Devlet Hastanesinde 00.09’da dünyaya geldi. Artuklu ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi’nde ikamet eden Havva ve İbrahim çiftinin 5’inci çocuğu olan ve 4 kızdan sonra dünyaya gelen bebeği Muhammed Hüseyin ismi verildi. 3 kilo 080 gram ağırlığında dünyaya gelen Muhammed Hüseyin bebeğin annesi Havva Çalka,  yeni yıl ile birlikte İlk erkek çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, 4 kızım var. İlk erkek çocuğumuz olmasından dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Muhammed Hüseyin ismini koyduk. Herkese iyi yıllar diliyorum.” dedi.

Baba İbrahim Çalka ise yeni yılın kendilerine uğurlu geldiğini söyleyerek, “Kız-erkek fark etmiyor benim için, önemli olan da sağlıklı olmasıdır. Hem bebek hem de eşim şu an çok sağlıklıdırlar önemli olan budur. Herkesin yeni yılını kutluyorum.” diye konuştu.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Şef Doktoru Hacı Eraslan ise şunları söyledi: “2024 yılının ilk bebeği 00.09’da Hastanemizde dünyaya gelen erkek bebek, 3 kilo 80 gramlık nur topu gibi ve sağlıklıdır.”

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 16:30

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER