banner113

Mardin Dinler ve Diller Korosu İstanbul'da Konser Verecek

Zorlu Center Şehir Sahnesi 3 Mart Tarihinde Linet ve Mardin Dinler ve Diller Korosuna ev Sahipliği yapacak.

 Mardin Dinler ve Diller Korosu İstanbul'da Konser Verecek
 Zorlu Center Şehir Sahnesi 3 Mart Tarihinde Linet ve Mardin Dinler ve Diller Korosuna ev Sahipliği yapacak. Dernek Başkanlığını Canan Göztepe’nin Yaptığı Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği( Er.Do.Der)tarafından Organize edilen Konserin, geliriyle Mardin kadın doğum ve çocuk hastanesinde erken doğan ünitesi yapılacak.

Ünlü Sanatçı Linet’inde  konser vereceği gece, 03 Mart  saat 20.30’da  Darama Salonunda başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek.

 Aralarında imam, papaz, ev hanımı ve öğretmenlerin de yer aldığı 40 kişilik koro; Türkçe, Arapça, Kürtçe, Süryanice ile Ermenice şarkı ve ilahi seslendireceği Konser, geliriyle Mardin kadın doğum ve çocuk hastanesinde erken doğan ünitesi yapılacak .03 Mart tarihinde Drama Sahnesinde 20.30’da verecekleri konsere ,Mardin Dinler ve Diller Korosu ücretsiz olarak katılarak, Mardin kadın doğum ve çocuk hastanesinde erken doğan ünitesi yapımına katkıda bulunacak.

Zorlu Center PSM, kendini yaratıcılığı ve yeteneğiyle ifade eden ve beğendiği sanatçılarla fikir alışverişinde bulunmak isteyenlere hizmet sunmak amacıyla oluşturduğu ‘Şehir Sahnesi’ni Sanatseverlerin hizmetine sunmuştu.

Zorlu Center,Şehir Sahnesi Baleden tiyatroya, danstan konsere ve gösteri sanatları alanında pek çok performansa ev sahipliği yapacak. Haftanın dört günü performans imkanı olacak olan  ve  Son teknolojinin  kullanıldığı Zorlu Center PSM Şehir Sahnesi’nde performanslar; Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 19:00 – 19:45 saatleri arasında gerçekleşecek. Türkiye’de ilk kez sahne alacak dünyaca ünlü sanatçı ve performansları izleyiciyle buluşturan bir merkez olma özelliğine sahip Zorlu Center PSM’de açılan bu sahne, genç yeteneklere ve sanatını icra etmek isteyen herkese kazandırılan bir platform olarak bir sosyal sorumluluk değeri de taşıyor. 

Zorlu Center Şehir Sahnesi 3 Mart Tarihinde Mardin Dinler ve Diller Korosuna ev Sahipliği yapacak. Aralarında imam, papaz, ev hanımı ve öğretmenlerin de yer aldığı 40 kişilik koro; Türkçe, Arapça, Kürtçe, Süryanice ile Ermenice şarkı ve ilahi seslendireceği Konser, geliriyle Mardin kadın doğum ve çocuk hastanesinde erken doğan ünitesi yapılacak .03 Mart tarihinde Drama Sahnesinde 20.30’da verecekleri konsere ,Mardin Dinler ve Diller Korosu ücretsiz olarak katılarak, Mardin kadın doğum ve çocuk hastanesinde erken doğan ünitesi yapımına katkıda bulunacak.

Şef Seçkin Mataracı yönetiminde sahneye çıkacak  olan Mardin Dinler ve Diller korosu, Türkçe, Arapça, Kürtçe, Süryanice ile Ermenice şarkı ve ilahi seslendirecek.

İstanbul’da yaşayan Mardinli vatandaşların yoğun ilgi, göstermesi beklenen Konser’e merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 13:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER