banner113

Mardin Barosu Üyelerine İngilizce Kursu Açtı

Mardin Barosu Üyelerine İngilizce kursu açtı

Mardin Barosu Üyelerine İngilizce Kursu Açtı

Mardin Barosu üyelerinden gelen talep üzerine açtıkları İngilizce kursu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Mardin Barosu olarak; Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Mardin Şubesi ile yaptığımız anlaşma ile meslektaşlarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunmak amacı ile meslektaşlarımıza 120 saatlik İngilizce kursu hizmeti vereceğiz. Baro binamızda verilecek olan kursun ücretini Baromuz karşılayacak olup, kursumuzdan 110 meslektaşımız yararlanmak için başvurmuştur.

 

Baromuzun İngilizce dilini seçmesinin nedeni; meslektaşlarımızın bu konudaki talepleri, İngilizcenin artık dünyanın ortak dili haline gelmiş olması ve gerek sanal gerekse gerçek yaşamda sağlıklı iletişim ve bilgi edinme için gerekli bir dil haline gelmiş olmasıdır. Avukat olarak bizler değişen dünyayı takip etmek ve dünyanın bizi takip etmesini sağlamak sorumluluğuna sahibiz. Bunu da ancak ortak dil haline gelmiş İngilizce dili ile sağlayabiliriz.

İngilizce kursumuz bittikten sonra, Baromuz olarak yine meslektaşlarımıza yönelik Kürtçe ve Arapça kursları düzenleyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 07:55

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER