banner113

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti(MGC) Başkanı ve (İMEF) Genel başkan Yardımcısı Cemil AYDOĞAN Basıan iftar yemeği verdi.

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti(MGC) Başkanı ve (İMEF) Genel başkan Yardımcısı Cemil AYDOĞAN Kızıltepe’ görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti(MGC) Başkanı ve (İMEF) Genel başkan Yardımcısı Cemil AYDOĞAN Basıan  iftar yemeği verdi.

           iftar yemeğine, Kızıltepe’ görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarının yanısıra Mardin Ak Parti Milletvekili Abdurrahim AKDAĞ ve Kızıltepe Kaymakamı Erkaya YIRIK ‘DA katıldı.

     Yemekten sonra bir konuşma yapan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti(MGC) Başkanı ve (İMEF) Genel başkan Yardımcısı Cemil AYDOĞAN  Basın, Toplumun işiten kulağı gören gözü mesafesindedir bizim için, çok öz veriyle çalışan sizler Böyle Mübarek bir günde bizlerin davetine icabet edip bizleri yalınız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 
      Kızıltepe Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası  eğitim sekreteri ve Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar  Mardin Millet vekilli A.Rahim Akdağ'a ve Kızıltepe  Kaymakamı Erkaya Yırık'a İlçenin sorunlarıyla ilgili birer dosya sundu ve kendilerinden ilgilenmelerini istedi Kaymakam ve vekilin yaptığı konuşmada dosyayı inceleyeceklerini, gereken hassasiyeti göstereceklerini ve bu duyarlılığı gösterdiği için kendisine teşekkür ettiler.



 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2012, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER