banner113

Bakanlar, Yıldız ve Kılıç Mardin Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin’de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret etti.

Bakanlar, Yıldız ve Kılıç  Mardin Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Ayanoğlu misafirlerini kapıda karşıladı.Bakan Yıldız ile Bakan Kılıç belediye şeref defterini imzaladı.

 

Bakanların ziyaretine AK Parti Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, MardinValisi Ahmet Cengiz ile AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide de eşlik etti.

 

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Bakanlar Taner Yıldız ve Suat Kılıç ile beraberindeki heyete, 4 yıllık belediyecilik faaliyetini anlatan bir sunum yaptı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a ziyaret anısına telkari gümüş işlemeciliğinin güzel örneklerinden kalemlik hediye etti.

 

Ziyaretin Ardından Bakanlar Yıldız ve Kılıç ile beraberindekiler, Mardin Belediyesi tarafından Karayolları Bahçesinde vatandaşlara verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 02:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER