banner113

Ak Parti Adayları Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Ak Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, Milletvekili Adayları Gönül Bekin Şahkulubey, Abdullah Erin, Mehmet Emin Deniz ve partililerden oluşan bir heyetle çarşı esnafını dolaştılar.

Ak Parti Adayları Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Mardin’deki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, İl Başkanı ve Ak Parti milletvekili adayları esnaf ziyaretinde bulundu.
İl Başkanı Bahattin Uncu, milletvekili adayları Gönül Bekin Şahkulubey, Abdullah Erin, Mehmet Emin Deniz ve çok sayıda partili bir heyet Mardin 1’nci cadde çarşı merkezi esnafını ziyaret etti.
Gittikleri her yerde sıcak bir şekilde karşılanan Ak Partililer esnafın karşılaştığı sorunları dinledi. Esnafın sorunları ile bundan sonra daha fazla ilgilenecekleri sözünü veren İl Başkanı Bahattin Uncu esnafa yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Uncu açıklamalarında, Gittikleri hediyelik eşya satan bir esnafa 6-7 Ekim tarihlerinde yaşanan talihsiz olaylardan işlerinin durumu ile ilgili sorular sorduk. Esnaf kardeşimiz, Allah bir daha böyle günleri bize göstermesin. İşlerimiz durma noktasına gelmişti. Mardin konumu itibariyle turist akınına uğrayan bir şehirdir. 6-7 Ekim olaylarından sonra turistler gelmemeye başladı. Hatta otellerde rezervasyonu olanlar iptal ettiler. Fakat şimdilerde ılımlı bir hava var, inşallah bu olumlu süreç devam eder ve esnaflar daha rahat nefes alır. Şeklinde açıklamalarda bulundu. Uncu inşallah sizin ve diğer esnaf kardeşlerimizin de destekleriyle partimizi yüzde 50’nin üzerinde bir oyla iktidara taşıyacağız. İşte o zaman herkes gerçek anlamıyla rahat bir nefes alacak. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 19:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER