banner113

STK.PLATFORMU BURS VERECEĞİ 100 ÖĞRENCİYİ BELİRLEDİ

Daha öncede tüm gelişmeleri halkımızla paylaştığımız gibi, son aşamayı da paylaşmak istiyoruz. Bilindiği üzere dar gelirli üniversite öğrencilerimizin başvuruları, 30–09–2012 tarihinde sona erdi.

STK.PLATFORMU BURS VERECEĞİ 100 ÖĞRENCİYİ BELİRLEDİ

Ciddi bir elemeden sonra, gerçekten ihtiyacı olan 100 tane üniversite de okuyan Kızıltepe’li öğrencimizi seçmiş bulunmaktayız.  Seçim çok adil, tarafsız ve sağduyulu yapıldı. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin okul süresince biraz daha rahat okuması için Kızıltepe STK Platformu olarak bizlerin çorbada tuzumuz olsun istedik.

 Bu günün koşullarında eğitimini tamamlamış, iş sahibi olmak gerçekten çok önemli. Tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, bizde de insan kaynakları birinci derecede önem taşımaktadır.

Bu günümüzü, geleceğimizi yönlendirecek olan gençlerimizin üniversite eğitimini tamamlamış olması, ayrıca Kızıltepe’mizin kalkınması demektir.

 Gönül isterdi ki bu sayı daha çok olsun. Daha çok gencimize el uzatalım. Ama çalışmalarımız süratle devam ediyor.

İleriki tarihlerde ilave bağış aldıkça öğrenci sayımızı artırmayı amaçlıyoruz. Allahın izniyle başaracağız. Burs işini kalıcı hale getirmek birinci hedeflerimizden birisi olacak. Bağışlarımız arttıkça bizde başvuruları olan öğrencilerimizin arasından yeniden seçim yapacağız.

     Burs almayı hak kazanan öğrencilerimizin isimleri bizde gizli kalacak. Öğrencilerimizin dışında burs aldıklarını kimse bilmeyecek. Bağış yapan hayırsever vatandaşlarımızın isimleri, yapacağımız bir tören ile sine vizyon ortamında ilan edilecek. Bin lira ve üzeri bağış yapan yardımseverlere plaket verilerek teşekkür edilecek.
Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize telefon İle bilgi verilecektir. Bu öğrencilerimiz herhangi bir Vakıflar bankası şubesinde hesapları olması gerekmektedir. 01–11- 2012 tarihinden itibaren hesaplarına para yatırılacağından, öğrencilerimiz IBAN Numaralarını en geç 30–10- 2012 tarihine kadar [email protected]

   adresine bildirmeleri gerekmektedir.

 

Not: Burs almak için başvuran öğrencilerimiz durumlarıyla ilgili bilgi almak için, Teşkilat Başkanımız Veysi GÜÇ beyi arayıp bilgi alabilirler.  Tlf: 0505 9412405

 

                                 M. Şerif ÖTER
                                                   KIZILTEPE STK PLATFORMU SÖZCÜSÜ

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2012, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER