banner113

DERİK SPOR KONUK GİRMELİ BELEDİYE SPORU 2-0 MAĞLUP ETTİ.

Mardin Amatör Liginde mücadele eden Derik Spor spor, kendi sahasında seyircisi önünde çıktığı karşılaşmada Girmeli Belediye Spor’u 2-0 yenerek galibiyet elde ettiler.

DERİK SPOR KONUK GİRMELİ BELEDİYE SPORU  2-0 MAĞLUP ETTİ.

Mardin’in Derik ilçesi şehir Stadında  Saat:12:00 de başlayan maça taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Mardin Amatör Liginde  mücadele eden  Derik Spor ile Girmeli Belediye Spor  müsabakası zorlu geçti.

Taraftarların büyük desteği, tezahürat ile konfeti ve meşaleler eşliğinde sahaya çıkan Derik Spor Girmeli Belediye Spor karşısında maça  yüksek performans sağlayarak başladı.Geçen hafta Kızıltepe Spor karşısında mağlup gelen Derik Spor oyuncuları,karşılaşma başlamadan evvel  kararlı görünen Derik Spor,Maçın ilk yarısının 20.dakkikası Murat Kocaoğlu nun Girmeli Belediye Spor Kalesine attığı gol ile moral buldular.

Derik Spor 10 futbolcusuyla tehlikeli ataklarla seyircilerine heyecanlı dakikalar  yaşatan   maç ta ikinci yarı da 75.dakikada Serkan Kabak’ın attığı gole  karşılaşmayı   2-0 ile kapattı.  

Derik Spor teknik direktörü  Can Palamut Bu galibiyetimizle  moral bulduk. Derik Spor haftaya cumartesi günü Nusaybin Gençlerbirliği Spor ile karşılaşma yapacaktır.”dedi

 

Emrullah Karakaş 

 Mardintime Ajansı

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER