banner113

Öğrencilerden Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı

Kızıltepe İpek yolu Anadolu Lisesi öğrencileri öğretmenlerin öncülüğü ve desteğiyle kurulan Gençlerin İyilik Ağacı Projesi kapsamında gönüllü olarak kendi aralarında topladıkları yardımlarla 4 adet tekerlekli sandalye ve iki çift koltuk değnekleri engellilere teslim ettiler.

          Öğrencilerden Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı
Teslimat töreninde Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi Müdürü Eşref SARUHAN,okul Öğretmei Sabri İdgö ,Kızıltepe STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Kızıltepe Engelliler Gücü Dernek Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın katıldı.

Teslimat töreninde kısa bir konuşma yapan Kızıltepe STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Öğrencilerimizin bu duyarlılığı ve dayanışma duygusu bizi çok duygulandırdı, Büyükler olarak öğrencilerimizin bu alanlarda önünü açmalıyız. Yardımlaşma, dayanışma ve temelinde sevgi olan Gençlerin İyilik ağacı projesine hepimizin maddi ve manevi olarak destek olması ve gençlerimizi bu tür organizasyonlara teşvik etmemiz gerekiyor ” Dedi.

Kızıltepe Engelliler gücü Derneği tarafından Gençlerin İyilik Ağacı Projesine öncülük eden öğretmenlere ve öğrencilere plaket verildi.


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 20:14

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER