banner113

MİLLETVEKİ AKDAĞ’ DAN ZAHİRECİLERE MÜJDE

Kızıltepe Zahireciler Derneği başkanı Mehmet Şerif Öter Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ tarafından müjdeli haber aldıklarını belirtti.

MİLLETVEKİ AKDAĞ’ DAN ZAHİRECİLERE MÜJDE

Müjdeli haber üzerine bir teşekkür konuşması yapan Dernek başkanı Mehmet Şerif Öter “ Kızıltepe Zahireciler Derneği olarak beş yıl önce proje çalışmalarına başladık ve şu anda bitme aşamasına geldi. Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe hububat ticaret merkezinin faaliyete girmesi için hayati önemde olan Sinyalizasyonlu kavşak, dere ıslahı ve elektrik sorunlarının çözüldüğü ve 2013 hizmet programına alındığı müjdesini vekilimiz Sayın Abdurrahim Akdağ tarafından verildi.”

Kızıltepe Hububat ticaret merkezi faaliyete girdiğinde 3 bin insanımıza istihdam sağlayacak, ekmek kapısı olacağını kaydeden Öter “Ticaret merkezine günlük binlerce hububat yüklü araç giriş çıkışı olacaktır. Güvenli geçiş için sinyalizasyonlu kavşak hayati önemdedir. İki yıldır ilgili kurumlar nezdinde yoğun girişimlerimiz oldu.
Önemli olan diğer ihtiyaçlarımızdan ticaret merkezi önünden geçen dere ve elektrik ihtiyaçları sorun haline gelmişti. Sorunların çözümü için sayın ilçe kaymakamımız, Sayın Valimiz ilgili müdürlükler nezdinde defaten girişimleri olmuştu.Söz konusu sorunlar için geçen kasım ayında Ak parti ilçe başkanı Sayın Cengiz Demirkaya ve Mardin il başkanı sayın İbrahim Fide İle birlikte Ankara ya gidip Milletvekillerimiz Sayın Abdurrahim Akdağ sayın Gönül Bekin Şahkulubey ve önceki dönem milletvekilimiz sayın Cüneyt Yüksel ile görüşüp yardımcı olmalarını istedik.” Dedi.

Öter “İki yıldır uğraştığımız sorunların çözümü hususunda bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen basınımıza, Sayın Valimize, ilçe kaymakamımıza, kurum müdürlerimize, geçen sürede ilgili Bakanlar ve genel müdürlükler nezdinde defalarca girişimde bulunan, canla, başla büyük çaba, uğraş verip yatırım programına alınmasını sağlayan ve bu gün bizler için 2013 yeni yıl müjdesi olarak sevindirici haberi veren başta Saygı değer vekilimiz Abdurrahim Akdağ olmak üzere emeği geçen herkese Kızıltepe zahireciler derneği olarak teşekkür ediyoruz.
Projemizin kalan tek eksiği kanalizasyon için Umut ediyoruz Belediyemiz yakında bize müjdeyi verecektir.” Şeklinde konuştu.




Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2012, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER