banner113

Mardin Valisi Cengiz Çev-Gön’ü Ziyaret Etti.

Kızıltepe'de Çev-Gön'ü ziyaret eden Vali Cengiz, "İçinde bulunduğumuz barış ortamının taçlandırılması adına her ilçemizde bir sevgi ormanı kurmaya karar verdik." dedi.

Mardin Valisi Cengiz Çev-Gön’ü Ziyaret Etti.

Kızıltepe’de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’ı ziyaret ederek çevre duyarlılığından dolayı tebrik etti. Mardin valisi ve heyetini Kızıltepe Çev-Gön başkanı Menduh Çakar, Kızıltepe Çev-Gön başkan yardımcısı Şerafettin Turgay, Kızıltepe Çev-Gön Yönetim kurulu üyesi Şemsettin Turgay karşıladı.

 

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar ziyarette Mardin Valisine ilçenin sorunlarını iletti.

 

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile beraber Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Çalışmalarından dolayı Dernek başkanı Çakar’ı tebrik etmek amacıyla ziyaret ettiklerini belirterek dernek binasında ilçenin sorunları konusunda Çev-Gön başkanı Çakar’dan bilgi aldı.

 

  Çakar;

 Derneğimizi 2007 yılında kurduk şu ana kadar ilçemizin sorunlarını gündeme taşıdık;

 

Zergan deresinin ıslahı, Taş köprü ve Şahkulubey kümbeti,  anızlarla ilgili çalışmalarımız, ilçemizdeki çarpık kentleşme sorunu,    ilçemizde fakülte,  yüksek okul için Çev-Gön’ün  imza kampanyaları oldu.

 

  İlçemizde sınavların yapılması için çalışmalarımız oldu.

 

 Sonuç verildi ilçe kaymakamımızın her bireye bir ağaç dikilmesi için bizler Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği olarak kaymakamımıza destek veriyoruz.

 

 Kendisinin bu çevreyle ilgili duyarlılığı ve derneğimizi ziyaret etiği için başta sayın valimiz olmak üzere kendilerine teşekkür ederim dedi.

 

Vali Dr. Ahmet Cengiz;

 

  Çev-Gön yönetim kurulu olarak sizlere teşekkür ederim. dedi.

 

Açıklamalarda bulunarak şöyle dedi:

 

“Kızıltepe önem verdiğimiz bir ilçemiz, sorunlarının çözümü konusunda Kaymakamımız ile sürekli görüşme halindeyiz, sık sık Kızıltepe ilçemize gelerek sorun ve çalışmaları yerinde inceleme görmeye çalışıyoruz. Elektrik çalışmalarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor sık sık bunu masaya yatırıyoruz. Devam eden taziye evi çalışmalarımız var. Yol çalışmalarımız var.

 

 Her alanda çalışmalarımız devam etmektedir. il ve ilçelerimizde yeşillendirme çalışmalarını başlattık. İçinde bulunduğumuz barış ortamının taçlandırılması adına her ilçemizde bir sevgi ormanı kurmaya karar verdik. Kızıltepe dahil 10 İlçemizde sevgi ormanları tesis edeceğiz.  İlimizde memnuniyet oranlarını yükseltmeye çalışıyoruz.

 

 Bırakın alt yapı yatırımlarını ürün yatırımları konusunda da hassasiyet gösteriyorum. Hiçbir vatandaşımızın kalbinin kırılmasını yüreğinin incinmesini arzu etmiyoruz. “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 22:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER