banner113

Emektar öğretmene veda

Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim okuluna 29 yıl hizmet eden Okul Müdür Yardımcısı emektar öğretmen Nizamettin Doğan’a veda gecesi düzenlendi.

Emektar öğretmene veda

Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim okulunda öğretmenlik ve idarecilik yapan  zorunlu yer değiştirme sonucu yeni görev yeri Kızıltepe Halk Eğitime geçen Nizamettin Doğan’a Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim okulu idarecileri ve öğretmenleri tarafından Kızıltepe Öğretmen evinde Ünlü Kebapçı Hikmet Ustada bir veda gecesi düzenlendi.

Geceye Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet ASLAN, İmran TEKİN Lokman RESULOĞLU ,Okul öğretmenleri ve okul personeli katıldı. Gece verilen akşam yemeği ile başladı.

" Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim okulunda ömrümü geçirdim"

Gecede bir konuşma yapan emektar öğretmen Nizamettin Doğan şöyle konuştu; “ Değerli Milli Eğitim Şube Müdürlerim,  Sayın Müdürüm, öğretmen arkadaşlarım ve bu gecede emeği geçen bütün arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum . Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim okulunda ömrümü geçirdim, burada 29 yıl hizmet verdim. Gerçekten bu okuldan ayrılmak benim için çok zor oldu. Ben nereye gidersem gideyim Kızıltepe 23 Nisan İlköğretim okulunu ömrüm boyunca unutmayacağım.Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.  

 Daha sonra söz alan Okul Müdürü Tarık Yılmaz ise şöyle konuştu; “Uzun yıllar okulumuza hizmet eden meslektaşım Nizamettin Doğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında kendisine mutluluklar dileriz. 29 yıl okulumuza  hizmeti olan bir arkadaşımızı uğurluyoruz, kendisini seviyoruz aynı zamanda ayrılışının üzüntüsünü yaşıyoruz. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar dileriz.”dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Okul Müdürü Tarık Yılmaz emektar öğretmen Nizamettin Doğan’a bir hizmet plaketi takdim etti. Yılmaz’ın verdiği plaket sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile yemek son buldu.

www.mardintime.com

ailesi olarak emektar öğretmen Nizamettin Doğan’a yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 10:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER