banner113

Kızıltepe'de Sahte Sağlık Raporu: 6 Gözaltı

Kızıltepe Devlet Hastanesinde Sağlık Kurulu Raporu almak için sahtecilik yapan 6 kişi gözaltına alındı.

Kızıltepe'de Sahte Sağlık Raporu: 6 Gözaltı

Kızıltepe Devlet Hastanesinde Sağlık Kurulu Raporu almak için heyete giren 3 kadın, Kardiyoloji doktorun raporlardaki imzaların kendisine ait olmadığını fark etmesiyle 6 kişi gözaltına alındı.

Kızıltepe Devlet Hastanesinde görev yapan Kardiyoloji doktoru Burhan Aslan’ın kaşesi ve imzası kullanılarak ağır sahte engelli Sağlık Kurulu raporu almak için heyete giren 3 kadın, doktorun raporlardaki imzaların ve yazının kendisine ait olmadığını fark etmesi sonucu kadınlar ve refakatçıları 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe Devlet Hastanesinden ağır engelli Sağlık Kurulu raporu almak için 60 yaş üzeri oldukları öğrenilen Ş.K, N.K. ile P.K. adlı kadınlar heyete girdi. Kadınların raporları kontrol edildiği sırada Kardiyoloji doktoru Burhan Aslan, raporlardaki kaşe ve imzaların kendisine ait olmadığını fark etti. Aslan’ın şikâyetçi olması üzerine 3 kadın ile refakatçıları polis tarafından gözaltına alınıp ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Doktorun kaşesi kullanılarak Sahte Raporları hazırlanan kişi veya kişilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 19:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER