Kızıltepe’de 30 Kırsal Mahalleye Çocuk Oyun Grubu Kuruluyor

Kızıltepe Belediyesi çocukların gelişimine katkı sağlamak ve daha rahat oyun oynamaları amacıyla çocuk oyun grubu olamayan kırsal mahallelere oyun alanları kurmaya devam ediyor.

Kızıltepe’de 30 Kırsal Mahalleye Çocuk Oyun Grubu Kuruluyor
 

Kırsal mahallelerde de çocuklara yeni eğlence araçları sunan Kızıltepe Belediyesi, 30 kırsal mahalleye daha çocuk oyun grubu kurmaya başladı. Sosyal belediyecilikte her zaman örnek belediye olmayı sürdüren belediye çocuk oyun grubu çalışmalarına Çaybaşı, Büyüktepe, Arıtepe, Eşme, Doyuran ve Akyüz Mahallelerinde başladı.

Çocukların daha sosyal olmasını, kolay arkadaş edinebilmeleri, rahat ve güvenli oyun oynayabilecekleri yeni alanlar yaparak, çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayan Kızıltepe Belediyesi,  çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Çocuk oyun grubu olmayan 30 kırsal mahallemizde 30 adet çocuk oyun grubu yapmaya başladık diyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili ODABAŞ Çocuklarımız için güvenli oyun alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Yürüttüğümüz bu çalışmalarla geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Güzel geçirilmiş bir çocukluk, gelecekte kendini güzel çalışma ve başarılarla gösterir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 03:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER