banner113

YEŞİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DEMİR, KİRAZ FESTİVALİ İLE İLGİLİ BASIN İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

9 Haziran Cumartesi Günü Saat: 18.00’da düzenlenecek 14. Yeşilli kiraz festivali ile ilgili Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ,basın ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

YEŞİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DEMİR, KİRAZ FESTİVALİ İLE İLGİLİ BASIN İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
9 Haziran Cumartesi Günü Saat: 18.00’da düzenlenecek  14. Yeşilli kiraz festivali ramazan etkinliği kutlamalarında ünlü hafızların Kuran tilavetleriyle başlayacak olan festival İlahi ses sanatçılarıyla devam edecek.Ayrica iftar programının da olacağı programda semazen ekibi ve birçok etkinliğin olacağı festivalde çok sayıda basın yayın kuruluşunun takip edeceği etkinliklerde Festival kutlamalarında  Türkiye'nin her yerinden ilgi ile takip edilmesi bekleniyor.

Festival ile ilgili Yeşilli Belediye Başkanı Demir;"9 Haziran Cumartesi Günü Saat: 18.00’da düzenleyeceğimiz   14. Yeşilli kiraz festivaliestivalinin gerçekleşmesinin mutluluğunu taşıyoruz.Festivali, Yeşilli ilçemizi sadece Türkiye'ye değil, dünyaya taşımanın bir anahtarı olarak görüyoruz. Geleneksel bir hale gelmiş olan festivalimizin, Mardin gibi dillerin, dinlerin ve kültürlerin beşiği olan bir coğrafyada farklı dinden farklı dilden ve farklı kültürden olan insanlar arasında dostluk ve kardeşliği pekiştirmesi ve güçlenmesi arzulanmaktadır. Kiraz festivalinin sağlamış olduğu bu kültürel ve sosyal kazanımları ile birlikte festivalimizin amacı bölge kirazımızın desteklenmesi Türkiye hatta Avrupa ülkelerine tanıtılması ve yerini almasını sağlamaktır. Bu tanıtım ile Yeşilli ekonomisine katkıda bulunacaktır.Bu eşsiz festivalimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz." dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 17:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER