banner113

Kızıltepe Kaymakamı Muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda muhtarlarla yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kızıltepe Kaymakamı Muhtarlarla bir araya geldi


Toplantıda bir açıklama yapan Ermiş, muhtarlarla ilçedeki eğitim, sağlık, tarım ve başka dallardaki birçok konuyu ele aldığını belirterek özellikle kız çocuklarının okula gitmesinde yardımcı olunması gerektiğini kaydetti.

Kurum müdürleri ilçedeki tarım, eğitim, sağlık, nüfus, tapu konusunda muhtarları bilgilendirdi ve muhtarların sorularını cevapladı. 

Muhtarlarla ilçedeki eğitim, sağlık, tarım ve başka dallardaki birçok konuyu ele alan ve kızı çocuklarının okula gitmesinde yardımcı olunması gerektiğini vurgulayan İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ: Bölgemizde kız çocuklarının okumaları konusunda mutlaka ve mutlaka üzerimize düşeni yapacağız. Aile olarak onların terbiyeli ahlaklı bir şekilde büyüteceğiz. Bu konuda muhtarlarımız vatandaşımız üzerine düşeni yapmalıdır. Muhtarlar devletin temsilcileridir. Vatandaş size geldiği zaman devlet adına işlem yapıyorsunuz onun için dikkatli olmalısınız vatandaşın işlerini takip etmelisiniz vatandaş geçmişte devlet görevlilerinden çok memnun olmamış biz onların memnuniyeti için kanunlar çerçevesinde görevlerimizi yapacağız. Sizler bizler yöre insanına birinci sınıf hizmeti götüreceğiz. Bu gün git yarın gel gibi ilkel metodu değil vatandaşlarımızın her işini göreceğiz." dedi

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 23:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER