banner113

Kızıltepe İtfaiyesi Can Kurtardı

Kızıltepe ilçesinde bulunan Tepebaşı Mahallesinde oturan DİSK/Genel İş Sendikası Kızıltepe Baştemsilcisi Şakir Şahin’in evinde elektrik dalgalanmasından dolayı yangın çıktı.

Kızıltepe İtfaiyesi Can Kurtardı


Elektrik dalgalanmasından kaynaklı çıkan yangın DİSK/Genel İş Sendikası Kızıltepe Baştemsilcisi Şakir Şahin’in oturduğu evin büyük bir kısmını küle çevirdi. Kızıltepe Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu çıkan yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Can kaybı ve yaralanma olmazken yanan evin büyük bir kısmı kullanılamaz hale geldi. Yangından haberdar olan Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Leyla Salman olay yerine geldi. Olay yerine gelen eşbaşkan Salman, Şahin ailesinin fertlerini teselli ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Eşbaşkan Salman, kısa bir süre içerisinde yangını başarıyla kontrol altına aldıkları ve büyümeden söndürdükleri için itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 11:56

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
bir dost
bir dost - 10 yıl Önce

sallamayın be yangında ordaydım yangın sondukten sonra geldi itfaiye hortumu takana kadar duman bile sondu :) birde can kurtarmıs azten icerde kimse yoktuki :))

SIRADAKİ HABER