banner113

KIZILTEPE DUNAYSIR RESTAURANT OCAKBAŞI AÇILDI

Açılışa gelen yaklaşık 200-250 kişilik davetli konuğa "DUNAYSIR RESTAURANT OCAKBAŞI" Teras katında yemek verildi. Yemekte Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk ve İlçe Kaymakamı protokol masasında yan yana oturarak, yemekte sohbet ettiler.

KIZILTEPE DUNAYSIR RESTAURANT OCAKBAŞI AÇILDI
Kızıltepe Özgürlük Meydanındaki dört yıldızlı Dunaysır Otel'in teras katında 23 Eylül 2013 Pazartesi günü Saat:18.00'da Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Malmüdürü Cevahir Avşar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ramazan Uygur, Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Kızıltepe STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, AK Parti İlçe teşkilatı Başkanı Cengiz Demirkaya’nın yanı sıra birçok daire amirinin ve sivil toplum örgütünün temsilcilerin de katıldığı "DUNAYSIR RESTAURANT OCAKBAŞI" resmi açılış töreninde bir araya geldi.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş yaptığı konuşmasında özetle, Hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle başladığı konuşmasına, "Çok şükür ki Kızıltepe’mize geldiğimiz günden beri haftada en az bir iki açılışa katılıyoruz. Bu açılışlar iş demek, aş demek, huzur demek barış demektir. Tabi önemli olan bunların özde olmasıdır.  Zaten bu açılışlarda huzur ve sükûnetin özde olduğunu gösteriyor. Kızıltepe’mize Mardin’imize Turizmimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ya Allah Bismillah" dedikten sonra,

Açılış kurdelesini, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Mal Müdürü Cevahir Avşar, Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan, Hububat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin beraber keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Açılışa gelen yaklaşık 200-250 kişilik davetli konuğa "DUNAYSIR RESTAURANT OCAKBAŞI" Teras katında yemek verildi. Yemekte Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk ve İlçe Kaymakamı protokol masasında yan yana oturarak, yemekte sohbet ettiler.


Yemek öncesi Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan baskıdan yeni çıkan ve İngilizce olarak yayınlayan Hz. İbrahim’in mücadelesini anlatan kitabını İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'e takdim etti.


Yemek sonrası işletmeci Zeki Bozan bize yaptığı kısa konuşmasında: "Burası Urfa’ya has terbiyesiz Tavuk, değişik bir lezzetti var. İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Gaziantep, Van ve Şimdide Kızıltepe'de 10.Şubeyi açtık. Hem Otel Müşterilerine hem de halka açık 200 kişilik bir yer. Açılışımızı gelerek bizleri ve iş yerimizi onurlandıran Sayın Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz." dedi


Yemek Sırasında Haci Yusuf Bozan bütün masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla ilgilenerek bir eksiğin olup olmadığını sordu, geldikleri için konuklarına teşekkür etti.


Yemek sonrası konuklar İşletme sahipleriyle tokalaşarak, "işletmenin hayırlı uğurlu olmasını dilerek" iş yerinden ayrıldılar.


DUNAYSIR RESTAURANT OCAKBAŞI


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER