banner113

MARGENÇ MASA TENİSİ TAKIMIMIZ DA 1 LİG DE

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2012-2013 Sezonu sonunda 2 Lig de mücadele eden Margenç Masa Tenisi Takımımız 16 Takımın bulunduğu Ligde sezonu ilk 4 te bitirerek Türkiye 1 Ligine çıkmaya hak kazanarak Mardin Tarihinde spor liglerinde bir ilk’e imza atmış oldu.

MARGENÇ MASA TENİSİ TAKIMIMIZ DA 1 LİG DE

       Masa Tenisi Antrenörü İzzettin ATASEVER ; Sezon boyunca Takımımız da yüreğini ortaya koyarak ve müthiş bir performans ortaya koyan sporcularımız Hüdaverdi UĞUR, Tufan YALÇIN, Burak KARATATAR ve Orhan ALTAY’a gönülden teşekkür ettiklerini , Lig çok zorlu ekiplerden kurulu olduğunu, bu zorlu rakipleri geçerek sezonu hedeflediğimiz şekilde bitirmenin sevincini yaşadıklarını  buda Mardin Masa Tenisi adına büyük bir başarı olduğunu dile getiren ATASEVER,  bu sene gittiğimiz her turnuvada başarılı olduklarını sadece Ligde değil minikler , yıldızlar , gençler ve büyükler kategorisinde de grup maçlarında dereceye girdiklerini ifade ederek 2012 ve 2013 yılında Masa Tenisinde büyük başarılar yakaladıklarını bunu 2013-2014 sezonunda daha çok çalışarak sürdürmek istediklerini söyledi.

  

      Bizlere her zaman destek olan Valimiz Sn Dr. Ahmet CENGİZ’e çok teşekkür ederek bu başarılarımızı Sn Valimize armağan ediyoruz. Bizim heyecanımızı bizlerle yaşayan her zaman yanımızda olan bizlere her türlü desteği sağlayan  İl Müdürümüz Sn Mustafa KUZU’ ya da çok teşekkür ettiklerini söyledi.

 

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU da; Masa Tenisindeki bu başarıların bizim adımıza mutluluk verici olduğunu belirterek; Geçen sene 1 Ligde oynayan Margenç Hentbol Takımımızda yakaladığımız başarıyı Masa Tenisinde de bu sene Türkiye 1 ci Ligine çıkarak bizim ve şehrimiz adına çok anlamlı olduğunu Hentbolda dört sporcumuzu Milli Takıma gönderdiklerini,  2013-2014 sezonunda sporcularımızdan daha büyük başarılar beklediklerini dile getirdi,  Bu başarılarından dolayı Antrenör ve sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER