banner113

Kılıç Tarımın Traktör Kazanan Talihlisi Çekilişle Belli Oldu.

Tarım sektöründe 27. Yılına giren Kılıç Tarım Şirketi, traktör ve gübre piyasasının pazar birinciliğini uzun bir zamandır elinde bulundurmanın gururuyla bölgedeki çiftçilerin heyecanlanmasına vesile olan traktör çekilişiyle tarım sektöründe bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Kılıç Tarımın Traktör Kazanan Talihlisi Çekilişle Belli Oldu.

New holland traktör-biçerdöver, Toros Gübre ve Pioneer mısır tohumu Mardin bölge bayisi olan Kılıç Tarım Ürünlerinin Milli piyango idaresi genel müdürlüğünden aldığı izinler doğrultusunda Kızıltepe Buhara düğün salonunda 20 aralık tarihinde çok sayıda bölge çiftçisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği bir adet TD90D çift çeker kabinli traktör çekilişi yapıldı.

 Haziran ayından itibaren Kılıç tarım firması ve ilçe şubelerinden 5.000 TL değerinde tarımsal alışveriş yapan her çiftçiye verilen kuponlarda yer alan rakamların olduğu 6 adet topun seçimini Kızıltepe 1 nolu noter vekili huzurunda, Kızıltepe ilçe emniyet müdürü Abdullah Ergen, Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Çobanoğlu, Kızıltepe Ticaret Borsası başkanı Mehmet Şahin, Zahireciler derneği başkanı M.Şerif Öter, Kızıltepe Ziraat bankası müdürü M.Emin Ektiren ve Kızıltepeli çiftçi Abdi Ertaş yaptı.

 Her katılımcının rahatlıkla göreceği şekilde konulmuş cam kürelerden seçilen 6 adet rakamın yer aldığı kuponun talihlisi, Kızıltepe’ye bağlı Köprübaşı köyünde ikamet eden ve kampanya sürecinde Kılıç Tarım Ürünleri firmasından bir adet traktör almış olan İbrahim Bayşu oldu.

 Yapılan çekilişin kendi kuponuna isabet etmesinden ötürü büyük mutluluk yaşadığını belirten Bayşu, yaptıkları organizasyondan dolayı Kılıç Tarım ürünleri firmasına teşekkür ederek, çekiliş sonucu hak kazandığı traktörün anahtarını firma yetkilisi Cemal Kılıç’dan teslim aldı…

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 20:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER