Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam Pazar Yerlerinde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında tam kapanma dönemi içerisinde ilçemizde bugün açık olan pazar yerlerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam Pazar Yerlerinde İncelemelerde Bulundu

 İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında pazar yerlerinin açık olacağı belirtildi. Pazar yerlerinin açık olduğu ilk gün, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip maske ve mesafe konularında hatırlatmalarda bulundu.

Vatandaşları ve esnafı kurallara uyma noktasında uyaran Çam ilçe merkezinde açık olan beş pazar yerini gezdi.  Ersoylu Mahallesi, Mehmetçik İlkokulu yanı, ilçe otogarı, Mehmet Sincar Parkı yanı ve Toki Cami yanında kurulan pazar yerlerinde denetimlerini gerçekleştiren kurum amirleri, polis ve zabıta ekipleri ile de görüşen Çam, onlardan da bilgiler aldı.

 Kurulan pazarlarda; sosyal mesafe kurallarının uygulanması için tezgahlar 3 metre aralıklarla düzenlendi. Vatandaşlar ateş ölçer ile ateşleri ölçülüp, maske verildikten sonra pazar alanına alınıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 13:50

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER