banner113

Kırsal Mahallelerde Üst Yapı Çalışmaları Başladı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Kurum Amirleri ile birlikte Büyük Boğaziye Mahallesi'nde yapımına başlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsal Mahallelerde Üst Yapı Çalışmaları Başladı
Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, ilçe merkezinde yapılan yol çalışmalarının yanında kırsal mahallelere de el attı. İlk olarak Büyük Boğaziye Mahallesi'nde başlayan yol çalışmasına bizzat kendisi de katılarak, çalışanlardan ve teknik personelden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Tüm mahalleyi gezerek yapılacak olan yollarda incelemelerde bulundu. Çalışmaları incelerken çocuklar ve vatandaşlarla hasbihal eden Çam; talep ve beklentilerini de dinledi.
Kırsal mahallelerimizin yol yapım, bakım-onarım çalışmalarına da başladık diyen Çam: “Merkez mahallelerimizde çalışmalarımızı aksatmadan ilçemizin en ücra noktasına kadar hizmeti vatandaşlarımızın ayaklarına getireceğiz. 2021 yılı planına göre 65-70 kırsal mahallemizin parke taşı döşemesi yapılacak. Bu yıl parke taşı döşeme çalışmalarını kış mevsiminden önce bitirmeyi hedefliyoruz. 2022 yılında da yine 60-70 kırsal mahallemizin yollarının parke taşı döşemesini yaparak 2023 yılında tüm mahallelerimizin yollarını bitirme gayesindeyiz. Kızıltepe eşittir toz, Kızıltepe eşittir çamur denklemini bozarak, Kızıltepe eşittir yaşamaktan keyif alınan yer denklemiyle anılan bir ilçe olmak hedefimiz. Bu amaçla gece gündüz demeden var gücümüzle yol almaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2021, 14:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER