banner113

Kaymakam Yüzer iftar yemeğinde Muhtarlar ile bir araya geldi

Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Yüzer iftar yemeğinde Muhtarlar ile bir araya geldi

İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer’in Pazartesi günü başlattığı toplu iftar yemeklerinin sonuncusu merkez ve kırsal muhtarlara yönelik olarak verildi. Kızıltepe Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Kızıltepe Cumhuriyet başsavcısı Mehmet Karabulut, Güneydoğu Muhtarlar federasyonu ve Kızıltepe Muhtarlar başkanı Hatip Şeran ile Kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile Meslek Odaları temsilcileri, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanı M.Aydın Yücedağ ile çok sayıda çok sayıda mahalle ve köy muhtarı katıldı.

 

Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan ve ilçe müftüsü Masum Taşçının duası ile devam eden programda ilçe Kaymakamı Mehmet Yüzer muhtarlara yönelik kısa bir konuşma yaparak yaptıkları görevin önemine dikkat çekerek Muhtarların vatandaş ile kurumlar arasında bir köprü vazifesi yaptığına dikkat çekti.

 

Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, daha önce alınan karar doğrultusunda bu yıl toplu iftar çadırı yerine muhtaç ailelere gıda kolileri dağıtılması kararı alınması nedeniyle bu yıl sadece 3 gün toplu iftar sofrası kuruldu. Kaymakam Yüzer, 15 Mayıs Dünya yetimler günü dolayısıyla Yetim ve muhtaç ailelere Pazartesi günü, Özel bir konumda bulunan Şehit ve Gazi ailelerine yönelik Salı günü ve son olarak Çarşamba günü Vatandaşın temsilcileri konumunda bulunan 179 Merkez ve Kırsal alan Muhtarlara yönelik iftarlar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2019, 22:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER