banner113

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas,İncelemelerde bulundu

Kaymakam Kafkas bir takım İncelemelerde bulundu

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas,İncelemelerde bulundu
 Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas  beraberinde Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Dr. Ebru Sakar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman,İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Osmanoğlu,Mardin Zeytin Üreticileri  Birliği Başkanı Erkan Doğan ve Sivil Toplum Kurum Temsilcileri ile çeşitli incelemelerde bulundu.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas  beraberinde  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ile Merkez Cevizpınar mahallesi'nde bulunan, onarım ve tadilat çalışmaları tamamlanan Namık Kemal İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek,öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kafkas, beraberinde Harran Üniversitesi Ziraat  Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Ebru Sakar  ve Mardin Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Erkan Doğan'ın katkılarıyla "Zeytin Anavatanında  Şahlanıyor"  projesi  kapsamında  çalışmaları sürdürülen Tepebağ mahallesi'nde bulunan  Zeytinyağı atölyesini  ziyaret ederek,yapılan çalışmalar hakkında bilgiler  aldı  ve çeşitli  incelemelerde bulundu.

Kafkas,Zeytin Yağı atölyesindeki ziyaretinin ardından beraberindekilerle merkez  küçükpınar mahalle sınırları içerisinde ve 3 kilometre mesafede  bulunan, Zeytin Bahçelerinin alanında  GAP şelalesinde  yapılacak olan "Mesire Alanı" projesi için incelemelerde bulundu.Mesire alanındaki incelemelerini sürdüren Kafkas, son yağışlarla birlikte akmaya başlayan  GAP şelaleyi  izlemeye  gelen vatandaşlarla biraraya gelerek,bir süre  sohbet  etti ve fotoğraf çektirdi.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas,İlçede vatandaşların daha sosyal vakit geçirebilmeleri adına,Derik Belediyesi, Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde, Küçükpınar  mahallesinde bulunan bölgenin en meşhur alanı olan  GAP yerine 300 dönüm mesire alanının alanı içerisinde 12 dönüm  alan üzerinde, oturma bankları,kamelyalar,yürüyüş yolu bulunacak  dev projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesini hedeflediklerini,bu projenin hayata geçmesiyle  ilçenin sosyal tesis  açığının kısmen giderilmiş olacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 10:16

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER