banner113

Evi yanan aileye ilk yardımlar ulaştı

Kızıltepe ilçesinde evleri yanan mağdur aileye Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen'in talimatlarıyla ilk yardım ulaştırıldı

Evi yanan aileye ilk yardımlar ulaştı
 Kızıltepe ilçesi Sanayi Mahallesi 428'inci Sokak'ta Tekin ailesine ait ev gece yarısı henüz öğrenilemeyen bir sebeple yandı. Evleri tamamen kullanılamayacak hale gelen Tekin Ailesi'nin yardım çığlığını Mardin Valisi / Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Sözen'in yanı sıra hayırseverler duydu.

Vali Demirtaş'ın talimatları ile Tekin Ailesine ulaşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ailenin acil ihtiyaç duyduğu gıda ve giyecek yardımını ulaştırdı.

Bir banka şubesinde çaycılık yaparak geçimini sağlayan ev sahibi Bayram Tekin, Evinde çıkan yangının ardından evin içinin ve dışında ne varsa her şey yandı. Yangın haberi yayınlandıktan sonra mağduriyetimizi gidermek için bir çok hayırsever ve yetkili bizlere ulaştı. Bugün de Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler ziyaretimize geldiler. Geçmiş olsun dilekleri ile birlikte ilk ve acil ihtiyacımız olan gıda ve giyecek yardımını ulaştırdılar bizlere, ihtiyaçlarımızla ilgili notlarını aldılar. Hiç bir şeyimiz kalmadı. Yardımımıza koşan, çocuklarımın ve ailemin yüzünü güldüren her kesenten Allah razı olsun." dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 12:08

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER