banner113

Epilepsi Hastası Ramazan Ay 5 Gündür Kayıp

Mardin Kızıltepe ilçesinde Epilepsi hastası olan Ramazan Ay’dan 5 gündür haber alınamıyor. Ailesi bulunması için aramasını sürdürüyor.

Epilepsi Hastası Ramazan Ay 5 Gündür Kayıp

Kızıltepe ilçesi merkez Yeni Mahalle’de ikamet eden Fehmi Ay, Epilepsi hastası olan 47 yaşındaki abisi Ramazan Ay’ın 5 gündür kayıp olduğunu ve şuur kaybı nedeniyle geriye dönemeyen abisinin bulunması için görenlerin kendisine yardımcı olmalarını rica ederek, Emniyet, jandarma veya kendilerine ulaşmalarını talep etti.

 

Yeni Mahalle 544 sokak No 11’de Epilepsi abisi ve aile fertleri ile aynı evde yaşayan Fehmi Ay, “ Abim Ramazan Ay 11 Ekim 2020 Pazar günü öğleden sonra kimseye fark ettirmeden evden çıkıp gitmiş. Epilepsi hastası raporu olan ve şuur kaybı yaşayan Abimin bulunması için İlçe emniyet müdürlüğüne başvuruda bulunduk, hem polis hem biz tüm aramalarımıza rağmen 5 gündür kendisinden bir haber alamadık.” İfadelerini kullanan kardeş Fehmi Ay, Abisinin bulunması için herkesin desteğini beklediklerini belirterek görenlerin İlçe emniyet ile ilçe jandarmaya veya bizzat kendisini 0 543 699 6946 numaralı telefondan insanlık namına aramalarını istediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 14:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER