Çam ;’’Yol Çalışmaları Titizlikle Yürütülüyor’’

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ilçede başlayan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

Çam ;’’Yol Çalışmaları Titizlikle Yürütülüyor’’

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam teknik ekiplerle birlikte Sanayi, Tepebaşı ve Ersoylu Mahallesi olmak üzere Kazım Karabekir ve PTT Caddelerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme yaptığı yerlerde vatandaşlarla da sohbet eden Çam, yolların yapımına başlanması ve hızla ilerliyor olması konusunda vatandaşların takdirini aldı.

İlk olarak Sanayi Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını inceleyen Çam, ardından Tepebaşı Mahallesi’nde devam eden parke ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra yapılacak olan sıcak asfalt çalışmalarının ön hazırlığını da yerinde inceledi.

Teknik ekiplerle birlikte Kazım Karabekir ve PTT Caddelerinde Sıcak Asfalt hazırlık ve kaldırım yapım çalışmalarını da yerinde takip ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı, düzenlemeler istedi. Ersoylu Mahallesi'nde yapımına başlanan parke onarım çalışmalarını ise  es geçmedi. Çam, teknik ekiplerden yapılan bütün çalışmalar hakkında bilgiler alıp çalışmaların ilerleme süreçlerini titizlikte takip etmeye devam ediyor.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Çam, daha sonra Özmen Sitesi'nde esnaflarla bir araya geldi. Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Çam, vatandaş ve esnaflarımızla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 20:47

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER