banner113

Başkan Öter Aileyi Yıkan İstanbul Sözleşmesinden Acilen Kurtulmalıyız.

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu ve Türkiye aile meclisi Mardin il başkanı Mehmet Şerif Öter yaptığı açıklamada “Aileyi yıkan İstanbul sözleşmesi’nin acilen kaldırılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Öter Aileyi Yıkan İstanbul Sözleşmesinden Acilen Kurtulmalıyız.
 

Başkan Öter Açıklamasında;11 Mayıs 2011 tarihinde çekince koymaksızın imzalanan ve 10 Şubat 2012 tarihinde Bakanlar Kurulu'nun onayına sunulan 8 Mart 2012 tarihinde Resmi Gazete ‘de yayımlanan İstanbul sözleşmesi, Ülkemizde 1 Ağustos 2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Bu yasa O dönemde Türkiye büyük millet meclisi (TBMM) de Grubu bulunan Ak. Parti, CHP, HDP ve MHP’nin ortak ittifakla geçirdiği nadir yaslardan biridir.

İşin başında bu yasayı savunanların gerekçesi ailenin korunması ve sözde kadına karşı şiddetin önlenmesiydi. Oysa bu yasanın gerçek amacı çok farklı olduğu, sinsi ve derin bir emperyalist plan çerçevesinde aile birliğimizi ve manevi değerlerimizi yok etmeyi hedeflediği her geçen gün uygulamalarıyla ortaya çıkmıştır.

Bu yasa ülkemizde yürürlüğe girdiği günden beri boşanmalar, dağılan, parçalanan aileler, kadın cinayetleri, evlilik dışı birliktelikler/zina ve birçok ahlaksız fiil artmış ve artmaya devam etmektedir. TÜİK ‘in açıkladığı son verilere göre 1927 yılından bu yana ilk kez ülkemizde genç Nüfus azalmıştır; Çünkü İstanbul sözleşmesi yani 6284 sayılı yasanın olumsuz yoz uygulamaları büyük ölçüde aile sadakatini, birliğini değersizleştirdiğinden gençler evlenmekten, evliler çocuk yapmaktan korkar hale gelmiştir.

İstanbul Sözleşmesi ve uygulayıcısı 6284 sayılı kanun tüm şiddetiyle kadını değersizleştirmeye, yalnızlaştırmaya ve aileleri dağıtmaya devam ettiği için; Yaratılışa, hukuka, inancımıza, insani değerlere aykırı, fuhşiyatı, LGBTİ  hâkimliğini yapan, aileyi ve insanlığı İFSAT eden bu lanet sözleşmeye biran önce son verilmeli!

Çok büyük bir çoğunluğu Müslümanlardan oluşan bir toplumuz. Bu lanet sözleşmeyi iptal eden Hıristiyan ülkelerden çok daha önce İstanbul sözleşmesini iptal etmiş olmalıydık. Çünkü bu lanet sözleşme inanç ve ahlaki değerlerimize ve yüce kitabımız Kur'an-ı Kerîm'e tamamen aykırıdır.

Gönüllük temelinde kurulmuş Türkiye aile meclisi olarak bütün Türkiye' den; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Diyarbakır, Mardin, Manisa, Malatya, Mersin, Kayseri, Gaziantep, Elazığ, Denizli, Şanlıurfa, Kırıkkale, Sakarya, Kocaeli, Nevşehir, Antalya, Alanya, Bursa, Konya, Batman, Amasya, Bolu, Karabük, Düzce, Isparta, Mersin, Van, Ordu, Tokat, Hatay, Antakya, İskenderun, Reyhanlı, Altınözü, Yayladağı ve başka birçok yerden sesleniyoruz; Kavimlerin helak olmasına yok olmasına sebep olan sapkınlığın ve ahlaksızlığın günümüzdeki temsilcileri LGBTİ’ ye alan açan İstanbul sözleşmesine Yeter diyoruz!!!

Öter sözlerine son verirken siyasi parti ve ilgili yetkililere seslendi. 6284 sayılı yasa ve olumsuz uygulamalarının biran önce kaldırılmasını insanlık adına talepte bulunuyoruz.  Aksi halde toplumun taleplerini yok sayarak kulak tıkayanlara hatırlatıyoruz; rüzgâr eken fırtına biçer atasözü unutulmamalıdır “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 14:16

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER